Ze geeft een feestje voor haar verjaardag, maar er komt niemand opdagen: ze viert het alleen met haar man

Janine image
door Janine

20 Juni 2022

Ze geeft een feestje voor haar verjaardag, maar er komt niemand opdagen: ze viert het alleen met haar man
Advertisement

Als de verjaardag eraan komt, proberen we altijd iets speciaals te organiseren om deze dag te vieren. Je denkt aan een feestje, een menu en bovenal probeer je een gezellige avond door te brengen in het gezelschap van je dierbaren. Zou je het leuk vinden als de gasten om onduidelijke redenen niet kwamen opdagen? Wij geloven van niet, jammer dat soortgelijke situaties echt voorkomen in het leven van mensen.

De vrouw waar we het over willen hebben weet het heel goed. Laten we uitzoeken wat er op haar verjaardag is gebeurd.

via alemarquez24/Tik Tok

Advertisement
alemarquez24/Tik Tok

alemarquez24/Tik Tok

In een video op TikTok vertelde Alejandra Márquez Alarcón, die in San Carlos in Chili woont, hoe haar verjaardagsfeestje was verlopen. De vrouw had alle vieringen georganiseerd om een ​​paar gelukkige uren door te brengen met haar vrienden en haar man. Ze had een lange tafel klaargemaakt en zo'n 150 stuks sushi besteld, maar helaas verliep de avond niet zoals gepland.

Na een tijdje op de gasten te hebben gewacht, maakte Alejandra de clip waarin ze bekent: "Vandaag is mijn verjaardag. Ik heb sushi besteld, maar er is niemand gekomen. Dank aan mijn partner die me altijd probeert op te vrolijken." Je leest het goed: niemand kwam opdagen bij het huis van de jarige om haar te vieren en zij en haar man moesten een grote hoeveelheid Japans eten consumeren.

Advertisement
alemarquez24/Tik Tok

alemarquez24/Tik Tok

Alejandra wilde, ondanks het verdriet om het mislukken van de avond, haar man bedanken dat hij aan haar zijde was. In 11 jaar relatie hebben de twee elkaar altijd gesteund en ook deze keer was dat het geval. In de afbeeldingen die op internet zijn geplaatst, kun je de man zien die feestelijk zijn armen in de lucht steekt en zijn partner probeert op te vrolijken.

Een gebaar dat Alejandra's hart met vreugde vervulde en haar de glimlach teruggaf die ze verloren had. Veel gebruikers die de video zagen, feliciteerden deze echtgenoot ook en waardeerden zijn manier van doen. "Laat die man niet ontsnappen" - zegt een opmerking - "Mijn man is genoeg voor mij om mijn verjaardag te vieren, verder is er niets nodig" - bekent een vrouw, en nog veel meer zinnen die de hoofdpersoon van het verhaal opvrolijken.

alemarquez24/Tik Tok

alemarquez24/Tik Tok

Is het je ooit overkomen om een ​​feest te organiseren waar geen gasten kwamen om je gezelschap te houden?

Advertisement