Hij verbiedt de familie om de baby vast te houden vòòr zijn vrouw - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij verbiedt de familie om de baby vast…
De buren vragen hen steeds om gebruik te maken van het zwembad: Haar zwager brengt haar in verlegenheid met een opmerking over haar beenhaar: ze legt hem het zwijgen op

Hij verbiedt de familie om de baby vast te houden vòòr zijn vrouw

21 Juni 2022 • Door Janine
4.966
Advertisement

Alles, zelfs het kleinste, kan een familieconflict veroorzaken. Zo kunnen huwelijken en de komst van een kind redenen zijn voor ruzies binnen de familie. Zo'n conflict overkwam een nieuwe vader die het verhaal deelde op Reddit en om advies van internet vroeg.

Volgens het verslag is de vrouw van de auteur in november 2019 bevallen van hun zoon. De vrouw had een zeer gecompliceerde zwangerschap en moest uiteindelijk een keizersnede ondergaan.

via: Reddit

"Mijn vrouw en ik hadden het er een tijdje over gehad en ze gaf toe dat ze een hekel had aan de gedachte dat zij de laatste zou zijn om onze baby vast te houden. Dus toen hij werd geboren en ze nog steeds buiten bewustzijn was, stond ik niemand van onze families toe om hem vast te houden of hem te zien", legde de nieuwe vader uit.

De vrouw was vier dagen buiten bewustzijn, maar gelukkig herstelde ze en kon ze haar baby leren kennen en vasthouden. Na ongeveer een dag stond de man iedereen toe om de nieuwkomer voor het eerst te zien en te knuffelen. "Onze families waren perplex, maar het was niets echt schokkends, behalve mijn moeder en mijn zus die een beetje bezorgd waren omdat ze onze zoon nooit hadden gezien", vervolgde de man.

Een paar maanden later plaatste de kersverse moeder echter enkele foto's op Facebook waarop ze de baby voor het eerst vasthield en vertelde ze hoe traumatisch de geboorte was om mensen bewust te maken van mogelijke complicaties van een zwangerschap, waarmee ze onderstreepte hoe dankbaar ze was dat ze allebei in orde waren.

"Mijn moeder en zus begonnen zich als kleine kinderen te gedragen. Ze zeiden dat het niet eerlijk was en dat we hen die eerste dagen met hun kleinzoon en neefje hadden ontnomen", legde de man uit. "Ik vertelde hen dat veel mensen hun kleinkinderen dagen of zelfs weken of maanden na de geboorte zien. Ze vertelden me echter dat ik egoïstisch was en dat ik het niet moest doen alleen omdat mijn vrouw onze baby niet kon zien of vasthouden".

Ook suggereerde iemand anders dat hij de baby vanaf de geboorte meer interactie zou ontnemen en dat hij aan hem had moeten denken in plaats van aan de gevoelens van zijn vrouw, dus vroeg hij webgebruikers om advies om te begrijpen of hij er verkeerd aan had gedaan om zich zo te gedragen.

De gemeenschap steunde hem unaniem en legde uit dat hij de juiste keuze had gemaakt. "Zoals je in de reacties met andere gebruikers opmerkte, heb je de baby de eerste 4 dagen vastgehouden." Met "meer interactie" bedoelen we simpelweg "meer willekeurige familieleden hadden de baby moeten vasthouden", niet "waarom heb je die arme baby helemaal alleen in de wieg laten huilen?". Ervan uitgaande dat ze gewoon "de baby geven” wilden spelen, zijn ze gewoon gek”, schreef een gebruiker. “Bovendien werd hij geboren in november 2019: slechts een paar weken later brak de COVID-pandemie uit, hoe kunnen ze denken dat ze een basis hebben om op te staan? Mijn baby werd geboren aan het begin van de pandemie. Slechts de helft van de familie zag hem persoonlijk van een afstand, en slechts drie van hen hielden hem vast in zijn eerste levensjaar”, concludeerde hij.

Wat vind jij?

Tags: ViraleFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt