Vrouw wordt ontslagen na slechts 2 dagen werken: ze neemt wraak door 211 afspraken af ​​te zeggen - BekijkDezeVideo.nl
x
Vrouw wordt ontslagen na slechts 2 dagen…
Moe van de verrassingsbezoeken van haar schoonmoeder, heeft ze een hek geïnstalleerd bij de ingang van de oprit Geadopteerde jongen krijgt voor het eerst verjaardagsfeest en taart: hij barst in tranen uit van emotie

Vrouw wordt ontslagen na slechts 2 dagen werken: ze neemt wraak door 211 afspraken af ​​te zeggen

20 Juni 2022 • Door Janine
50.345
Advertisement

We weten dat werk voor ieder van ons erg belangrijk is. Het is het belangrijkste middel waarmee we onszelf onderhouden en ook waar we dag in dag uit actief en mee bezig zijn. Om deze reden zou het moeilijk te verteren zijn en zouden we met iets heel onaangenaams te maken krijgen als we het ooit kwijt zouden raken. Een situatie waarin de hoofdpersoon van dit verhaal zich bevond.

Een jonge vrouw van 30 die al na twee werkdagen werd ontslagen. Niet blij met de beslissing van haar leidinggevende, nam ze wraak en haalde een nare grap uit met het bedrijf. Laten we eens kijken wat ze deed.


Lauren Arafat werkte nog maar twee dagen in The Potting Shed Spa in Betley toen haar baas besloot haar weg te sturen. Hij was niet blij met de manier waarop ze het werk deed en vanwege enkele problemen die ontstonden door haar tekortkomingen, werd de vrouw ontslagen, en nam het helemaal niet goed op. Verontwaardigd over het besluit van haar supervisor, beraamde Lauren wraak.

Via het webportaal van het bedrijf, waarmee ze verbinding maakte met de gegevens van een collega, annuleerde de voormalige werkneemster 211 afspraken die het bedrijf al enige tijd had gemaakt. Een enorme schade voor het bedrijf die het onmogelijke moest doen om elke afspraak te herstellen. Voor deze wandaden werd Lauren voor de rechter gedaagd en tijdens een van de zittingen bleek dat de werkgever, direct nadat hij haar had weggestuurd, alle afspraken van die dag had afgezegd. Als we bedenken dat er 211 aan zijn toegevoegd, begrijpen we dat de schade aan de Spa enorm was.

Hoewel de vrouw herhaaldelijk heeft verklaard van niets te weten omdat ze niet in staat was de technologie te gebruiken en dus reserveringen kon annuleren, is ze beschuldigd en schuldig bevonden aan het plegen van ongeoorloofde handelingen.

Helaas voor haar pakte de beslissing om wraak te nemen niet goed uit. Naast het verliezen van haar baan, werd ze ook schuldig bevonden aan het in een zeer moeilijke situatie brengen van het bedrijf. Het is in sommige gevallen nodig om goed na te denken alvorens te handelen om te voorkomen dat iemands situatie verslechtert.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt