De auto is kapot en ze heeft geen geld om hem te repareren: een jongen biedt haar een lift aan en organiseert een inzamelingsactie om haar te helpen - BekijkDezeVideo.nl
x
De auto is kapot en ze heeft geen geld…
Ze dacht dat ze 182 miljoen had gewonnen in de loterij, maar had onvoldoende tegoed: ze had het lot niet gekocht Een stel op het lyceum verliest elkaar 64 jaar lang uit het oog: als ze elkaar weer tegenkomen besluiten ze te trouwen

De auto is kapot en ze heeft geen geld om hem te repareren: een jongen biedt haar een lift aan en organiseert een inzamelingsactie om haar te helpen

24 Juni 2022 • Door Janine
7.991
Advertisement

Heb je ooit gehoord van beschermengelen? Die mensen die bij toeval in ons leven komen en die, zonder speciale verzoeken te hebben ontvangen of veel over ons weten, in staat zijn om op het juiste moment het juiste te doen. Natuurlijk ontmoet je niet elke dag soortgelijke mannen of vrouwen, maar wie er een heeft gekend, kan getuigen hoe mooi en emotionerend het is.

De vrouw waar we je over willen vertellen, Kim, weet er alles van, die op een doodgewone dag Brandon McNamee ontmoette, een vrijgevig persoon die iets speciaals voor haar deed. Laten we er samen achter komen waar het om gaat.


In een video gepost op Facebook door Brandon McNamee, de beschermengel van dit verhaal, kunnen we het moment van de ontmoeting tussen hem en mevrouw Kim zien. Deze laatste was op een ochtend zoals vele anderen te voet naar haar werk gegaan. Omdat haar auto kapot was gegaan en ze niet genoeg geld had om hem te repareren, was ze de laatste tijd gewend om lopend naar haar werk te gaan en af ​​en toe te liften. Op een dag ontmoette ze Brandon en toen veranderde alles.

De man stopte en gaf haar een lift. Op weg naar Wendy's, de plek waar Kim werkte, begonnen de twee over van alles te praten, ze konden het goed met elkaar vinden en ze vertelde over het recente ongeluk met haar auto en de tijdelijke onmogelijkheid om deze te laten repareren. Toen ze uitstapte om aan het werk te gaan, realiseerde Brandon zich dat hij iets moest doen voor die lieve vrouw.

Terug naar huis en dankzij het advies van een vriend, ondernam hij actie en organiseerde hij een inzamelingsactie om haar te helpen. In zeer korte tijd werd een vrij groot bedrag bereikt. In een andere video, gemaakt door een vriend van Brandon, is te zien hoe de man naar het werk van Kim gaat en naar haar vraagt. Op het moment dat de vrouw hem ziet, herkent ze hem en begroet hem met een oogverblindende glimlach. Brandon loopt naar haar toe en legt uit wat hij heeft gedaan. Met het geld dat hij had ingezameld, gaf hij haar een cadeaubon van $100 van Uber - de autoverhuur-service - zodat ze comfortabel naar haar werk kon en zonder het risico te lopen om de verkeerde persoon tegen te komen tijdens het liften. Niet alleen dat: hij gaf haar $200 om haar auto te repareren en nog eens $200 voor eventuele onverwachte uitgaven.

Een gebaar van altruïsme en vrijgevigheid waarvoor Kim de man talloze keren bedankte en viraal ging op het web en dat een echte keten van solidariteit tegenover de vrouw heeft gecreëerd. Naast het cadeau dat Brandon haar gaf, heeft Kim verschillende aanbiedingen ontvangen van professionals die zich beschikbaar hebben gesteld om haar auto gratis te repareren.

Advertisement

Dit soort gebaren doen ons altijd verbazen vanwege de zeldzaamheid waarmee ze worden gekenmerkt en het zou leuk zijn om over nog veel meer te horen. Desalniettemin geeft het ons moed om te lezen over mensen die besluiten, in totale vrijheid, te handelen voor het welzijn van anderen en die met hun kleine acties van de wereld een betere plek maken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt