92-jarige grootmoeder belooft lang genoeg te leven om haar kleindochter te ontmoeten: de foto's van de gebeurtenis zijn heel lief - BekijkDezeVideo.nl
x
92-jarige grootmoeder belooft lang genoeg…
Hij werkt al 27 jaar non-stop en het bedrijf beloont hem met een zak gadgets: zijn dochter begint geld in te zamelen om hem te belonen Dit meisje slaagt erin zichzelf zo te transformeren dankzij make-up, dat gebruikers haar ervan beschuldigen

92-jarige grootmoeder belooft lang genoeg te leven om haar kleindochter te ontmoeten: de foto's van de gebeurtenis zijn heel lief

29 Juni 2022 • Door Janine
70.566
Advertisement

De oude vrouw Jean Roper, 92 jaar, uit Trussville (Alabama, VS) was stervende. De vrouw leed aan ernstig nierfalen waardoor ze maandenlang het bed moest houden. Ze had zelfs de hulp van zuurstoftanks nodig om te ademen, dus zeiden de artsen tegen de familie dat ze zich op het ergste moesten voorbereiden. Het was een klap voor de familie, vooral voor haar kleindochter Tracy.

via: People

"De dokter vertelde mijn grootvader en oom dat ze nog maar drie weken te leven had", zegt Tracy, 24 jaar. "Het was heel moeilijk voor ons allemaal om te denken dat we haar zouden verliezen. Ze is altijd het hart van onze familie geweest." Kort na de prognose hoorde Jean dat Tracy's zus Amber zwanger was van een meisje dat haar naam zou dragen: Magnolia Jean. De bejaarde vrouw heeft al meerdere achterkleinkinderen, maar het zijn allemaal jongens (Tracy heeft zelf twee jongens). De 92-jarige was zo enthousiast over het idee om een ​​meisje in het gezin te verwelkomen dat ze beloofde in leven te blijven tot de baby geboren was.

“Ze kreeg meer energie. Ze was heel anders. Ze was zo opgewonden om de baby te zien. Wetende dat ze binnenkort een achterkleindochter zou krijgen, was als een medicijn voor haar," vervolgde Tracy. Op 31 januari beviel Amber van de kleine Magnolia Jean.

Tracy was in het huis van haar overgrootmoeder toen haar zus met de baby kwam. "Ze sprong uit haar rolstoel, en ze kon helemaal niet goed open! Ze had een rollator en kon nauwelijks uit bed komen. Maar op de dag dat de baby arriveerde, liep oma Jean van haar slaapkamer naar de gang en de voordeur om haar te begroeten, geweldig!”, merkte de jonge vrouw op.

Tracy is een professionele fotograaf en heeft het moment van de ontmoeting tussen de overgrootmoeder en de baby vereeuwigd en vervolgens gedeeld op Facebook. "Haar transformatie was zo geweldig dat ik het wel moest documenteren. Het was voor iedereen een emotioneel moment om te zien hoe ze het kleine meisje in haar armen hield", aldus de vrouw.

Advertisement

"Het hielp me niet te denken aan hoe zwak en ziek ik me voelde en ik vond dat ze het mooiste meisje was dat ik ooit had gezien. Ze was zo klein en elk deel van haar was gewoon perfect", zei Jean. Haar foto's zijn viraal gegaan en ondertussen is de gezondheid van haar overgrootmoeder zodanig verbeterd dat ze haar 75e trouwdag viert met haar man Edward.

Het verhaal en de foto's die op internet zijn gedeeld, hebben duizenden mensen ontroerd, waardoor we nadenken over hoe liefde soms echt kan helpen om de grootste uitdagingen te overwinnen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt