De passagier die voor haar zit, bezet haar tafeltje met lang haar: "Is dit normaal?"

Janine

27 December 2022

De passagier die voor haar zit, bezet haar tafeltje met lang haar: "Is dit normaal?"
Advertisement

Reizen is altijd een mooie ervaring. Even uit de sleur, je leert nieuwe plekken kennen, andere culturen, je verrijkt je persoonlijke achtergrond en je ontmoet ook veel mensen. Veel van deze zijn geweldig, aardig, vriendelijk en kunnen net dat beetje extra geven aan de ervaring die je beleeft, aan de andere kant zijn er mannen en vrouwen die je beter niet zou willen leren kennen. Er kunnen veel redenen zijn, waaronder helaas slechte opvoeding en gebrek aan respect voor anderen.

Een voorbeeld hiervan is de episode die deze vrouw overkwam, die besloot het op sociale netwerken te delen en het met andere internetgebruikers te “bespreken”. Laten we eens kijken.

via @julie.b.christensen/Tik Tok

Advertisement
@julie.b.christensen/Tik Tok

@julie.b.christensen/Tik Tok

Julie B. Christensen houdt een blog bij die geheel gewijd is aan eten en reist vaak voor haar werk. Tussen vliegtuig, trein en elk ander vervoermiddel zijn haar ervaringen er altijd veel en allemaal verschillend van elkaar geweest. In een van de laatste gebeurde er echter iets ongewoons, dat ze wilde delen met degenen die haar volgen op sociale netwerken.

Op de vlucht van Athene naar Amsterdam had de vrouw haar koffie op het tafeltje van haar stoel gezet toen de vrouw die voor haar zat besloot haar zeer lange haar over de rugleuning te "gooien". Als je denkt dat er niets vreemds aan de hand is, heb je het helaas mis. Het haar, dat erg lang was, maakte Julie's tafel "onbruikbaar" en belandde bijna in haar drankje.

Advertisement

When you quit your job, leave your apartment, start your own business and travel solo to 10 countries in 6 months✨️ The...

Pubblicato da julie.b.christensen su Sabato 8 ottobre 2022

Dit beviel de vrouw duidelijk niet, maar uit vermoeidheid en om scènes te vermijden, besloot ze zich stil te houden en gewoon het kopje van tafel te halen. “Is dit normaal?" - vroeg ze de gebruikers, die nee antwoordden en beweerden soortgelijke situaties te hebben meegemaakt, zo niet erger. Sommigen adviseerden haar zelfs om compensatie te zoeken bij de luchtvaartmaatschappij, terwijl anderen schreven dat ze op het onbeschofte gebaar had kunnen reageren met een beetje wraak, zoals haar haar in de koffie dopen. Julie koos echter het pad van tolerantie en liet het zo.

@julie.b.christensen/Tik Tok

@julie.b.christensen/Tik Tok

Het is niet gemakkelijk, noch voor de hand liggend, om op een vervoermiddel te stappen, wat het ook is, en mensen te vinden die beleefd zijn en respect hebben voor andermans ruimtes. Veel passagiers proberen zich te ontspannen, het meeste uit de reisuren te halen en het zich gemakkelijk te maken, vaak ten koste van de mensen om hen heen, misschien zonder het zelf te beseffen. Dergelijke houdingen zijn echter nooit een goede zaak, en men moet altijd opletten anderen niet te storen.

Heb je ooit vele uren moeten reizen en onbeschofte mensen naast of voor je gehad?

Advertisement