Bruid vraagt zwager hond niet mee te nemen naar bruiloft, hij doet het toch, zij stuurt hem weg

door Skip

08 Juli 2022

Bruid vraagt zwager hond niet mee te nemen naar bruiloft, hij doet het toch, zij stuurt hem weg
Advertisement

De bruiloft van je dromen organiseren is een intensieve en tegelijkertijd spannende periode, je hoopt dat alles namelijk vlekkeloos is, maar je bent je ook bewust van de stress die zo'n gebeurtenis met zich meebrengt. Zeker wanneer je ieders verwachtingen probeert te managen. En toch weet iedereen wel dat er bij iedere ceremonie wel een of twee gasten zijn die de kans zullen grijpen om het feest waar je zo naar uit gekeken hebt te verpesten. Juist om deze reden heeft jonge bruid haar heil gezocht bij Reddit om mensen op internet om hulp te vragen en misschien erachter te komen of ze echt een fout heeft gemaakt door haar zwager weg te sturen bij haar bruiloft omdat hij zich niet aan haar regels heeft gehouden.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

De bruid in dit verhaal zegt sinds kort getrouwd te zijn en dat ze een meningsverschil had met Jack van 21 jaar oud. Ze zegt:"Om een of andere reden mag hij me niet. Hij is altijd passief-agressief geweest naar mij toe en heeft een aantal keren verschrikkelijke dingen tegen mij gezegd. Jack heeft een grote Duitse herder, waar hij dol op is en hem overal mee naartoe neemt. Ik moet wel zeggen dat zijn hond enorm actief is en nogal groot." Haar zwager wilde dat het paar z'n hond in de uitnodiging zouden zetten. Ze wilde hem hier niet in tegemoetkomen en kon Jack "de respectloosheid naar mijn hond toe" niet waarderen. Ze gaat verder:"Het is niet dat ik een hekel heb aan honden, ik heb al drie jaar een chihuaha maar ook zij (de schat) kan niet in de buurt zijn van die dolle hond van Jack."

De dag op haar huwelijk kwam Jack opdagen met zijn hond en droeg hij een t-shirt met daarop de tekst "hondenpapa". Jack liet de hond zitten bij de tafel waar de familie van de bruid zat. Zij vertelt:"Mijn schoonmoeder lachtte breeduit" De hond begon door heel de receptie heen te rennen. "Hij blafte en bezorgde de gasten een onprettig gevoel, en ik overdrijf echt niet, een paar van mijn beste vrienden waren weg aan het gaan."  

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

"Ik heb Jack gezegd dat hij zijn hond ergens anders naartoe moest brengen zodat iemand op hem kon passen. Jack wilde dit niet en toen zei ik dat hij moest gaan. Mijn schoonmoeder zei dat ze mij gestoord vond omdat ik tegen haar zoon had gezegd dat hij moest vertrekken. Ze zei me dat ik degene was die mijn bruiloft aan het verpesten was, dat ik rustig moest doen en Jack moest laten genieten van de bruiloft van zijn broer. Mijn man stond daar, handen in zijn zakken en vertelde dat hij alleen maar had willen wegvluchten" vertelt ze. Uiteindelijk ging Jack weg maar was haar schoonmoedr ziedend en verweet ze haar overdreven te hebben gereageerd op de aanwezigheid van zo'n 'onschuldig beestje.' Hierover wilde de jongedame de online gemeenschap om raad vragen om te weten of ze nou echt fout zat.

De mensen daar hebben haar helemaal gelijk gegeven:"Je bent er vanaf het begin duidelijk over geweest dat de hond er niet bij mocht zijn. Je schoonmoeder en je zwager hebben je doelbewust daarin genegeerd. Uitgaande van zijn gedrag was het duidelijk niet een nette hond, maar een slecht afgerichte hond die niet deel kan nemen aan een formele gelegenheid zoals een bruiloft,  al helemaal niet wanneer de eigenaar duidelijk te horen heeft gekregen dat hij z'n hond niet mee mocht nemen" zo schreef een gebruiker. Een andere gebruiker stond even stil bij het gedrag van de bruidegom:"Ergens vraag ik me af of je man wist dat z'n broer z'n hond zou meenemen. Als hij het niet voor je wilt opnemen op de dag van je bruiloft, maak dan je borst maar nat want dan wordt er voor de rest van je leven over je heen gelopen. Veel succes!

Wat denk jij van dit verhaal?

Advertisement