Bruid wordt boos als de trouwlocatie wordt gewijzigd om haar gehandicapte stiefdochter deel te laten nemen

Janine image
door Janine

20 Juli 2022

Bruid wordt boos als de trouwlocatie wordt gewijzigd om haar gehandicapte stiefdochter deel te laten nemen
Advertisement

Het huwelijk is een zeer belangrijke gebeurtenis in het leven van een persoon en om deze reden werken echtparen er hard aan om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos wordt georganiseerd en gevierd, precies zoals ze hadden gedroomd. Helaas is er in de overgrote meerderheid van de gevallen altijd een onvoorziene gebeurtenis die het "perfecte plan" dat de echtgenoten in gedachten hadden, kan verstoren en dit is vaak de oorzaak van grote spanningen: een voorbeeld hiervan is het verhaal dat we op het punt staan te vertellen, waarin als hoofdrolspelers twee vriendinnen op het punt staan ​​om te trouwen.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

De vrouwen hadden hun huwelijk al een paar jaar tot in de kleinste details gepland, maar vijf maanden voor de trouwdatum werd de 14-jarige dochter van een van de bruiden aangereden door een dronken chauffeur en raakte verlamd. “Ik en mijn vriendin - die een uitstekende relatie heeft met mijn dochter - hadden de aanbetaling voor de trouwlocatie in een prachtig kasteel al betaald, wat altijd de droom van mijn toekomstige bruid is geweest", schreef de vrouw in een post op Reddit. De plaats waar de ceremonie zou plaatsvinden bevindt zich echter op 3 hoog en heeft geen lift - uiteraard niet geschikt voor iemand die een dwarslaesie heeft.

De veertienjarige voelde zich niet zeker in haar rolstoel, dus vertelde ze de bruiden dat ze de bruiloft niet kon bijwonen en het kasteel als trouwlocatie moesten reserveren. Na een paar weken kreeg het meisje echter meer behendigheid en vertrouwde ze haar moeder toe dat ze de ceremonie wilde bijwonen. Dus besloot de vrouw de plaats van de receptie te veranderen op een andere locatie dan wat eerder met haar toekomstige vrouw was overeengekomen, juist voor de mogelijke deelname van haar gehandicapte dochter. Toen ze op de website van de locatie keek, ontdekte de vrouw dat er maar één dag beschikbaar was die overeenkwam met de bruiloft, dus reserveerde ze meteen zonder haar toekomstige vrouw op de hoogte te stellen.

"Toen ze thuiskwam en ik het haar vertelde, ging ze tekeer en zei dat ze niet langer wilde trouwen op een “reserve”-plek omdat het kasteel haar droom was sinds ze een kind was. Ik vertelde haar dat het al geregeld was, dat de betaling was gedaan, en dat mijn dochter zich ongelooflijk schuldig zou voelen als ze het huwelijk van haar twee moeders zou missen, aangezien ze mijn vriendin ook als haar moeder beschouwt. Maar ze antwoordde door te zeggen dat ik haar kinderdroom had verpest en dat het meisje de bruiloft op video kon bekijken. Ik vertelde haar dat daar geen sprake van kon zijn, ze heeft maanden in een absolute hel doorgebracht, ik wil haar er niet van weerhouden om naar ook voor haar zo'n belangrijke dag te komen", zei de vrouw.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Toen ik mijn dochter het nieuws vertelde, was ze enthousiast en deed ze nog meer haar best voor de fysiotherapie zodat ze op de bruiloft op haar best kon zijn. Mijn vriendin daarentegen was minder enthousiast na de verandering van locatie en ergerde zich elke keer dat iemand over de bruiloft sprak. Ik probeerde met haar te praten en me te verontschuldigen, maar ze zegt dat alles in orde is, ze is een slechte leugenaar", vervolgde de moeder, terwijl ze het internet om advies vroeg over hoe met de situatie om te gaan.

Gebruikers zijn het er volledig mee eens dat haar vriendin erg egoïstisch is door geen rekening te houden met de behoeften van haar stiefdochter. Dit zette de moeder aan het denken, die ook haar zus om advies vroeg. Uiteindelijk, na een paar weken, besloot ze de bruiloft te annuleren en het uit te maken met haar vriendin: "We zijn uit elkaar gegaan, ze was jarenlang mijn beste vriendin en het was zwaar, maar het is beter zo. Omdat ik vooruit heb betaald voor de toegankelijke locatie, geven we een feestje voor mijn dochter om haar vooruitgang te vieren". Wat vind jij? Had de moeder gelijk of had ze het anders aan kunnen pakken?

Advertisement