"Mijn zus heeft absurde regels opgesteld voor de bruiloft en zal degenen wegsturen die ze niet respecteren: ik heb besloten niet te gaan"

Janine image
door Janine

12 Oktober 2022

"Mijn zus heeft absurde regels opgesteld voor de bruiloft en zal degenen wegsturen die ze niet respecteren: ik heb besloten niet te gaan"
Advertisement

Trouwen is een evenement vol emoties. Hoewel bekend is dat het "de mooiste dag" is voor de bruid en bruidegom, kan het organiseren ervan ronduit moeilijk zijn, en veel aanstaande bruiden worden bekritiseerd vanwege hun steeds absurdere verzoeken en overdreven reacties.

Een jonge man sprak in zulke bewoordingen over zijn zus na het lezen van de e-mail met de regels die tijdens haar huwelijk moeten worden gerespecteerd en gericht aan alle gasten en weigerde haar bruiloft bij te wonen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Mijn zus gaat over minder dan 3 weken trouwen. Ik ben niet betrokken geweest bij de organisatie omdat ik mijn eigen leven heb, maar van wat mijn moeder me vertelde was het erg moeilijk. Mijn zus wil een "elegante" bruiloft en neemt alles onder de loep. Zij, mijn ouders en die van de bruidegom hebben veel geld geïnvesteerd in deze bruiloft, voor een bedrag van meer dan 50.000 euro", legde de jongeman uit.

Het familieprobleem ontstond naar aanleiding van een e-mail gericht aan alle bruiloftsgasten met de "deelname-vereisten". "Sommige waren gewoon dwaas, zoals de kleur van de stropdassen, maar andere waren absurd, zoals het feit dat niemand foto's mag maken, behalve de fotograaf, voor de duur van het evenement, dat gezichtshaar niet is toegestaan ​​of dat vrouwen die lang haar hebben het moeten afknippen of opsteken”. Maar het ergste was de lijst met “geschenkvereisten”. Volgens de e-mail moesten gasten een cadeau kopen ter waarde van €300 of meer, anders zou toegang tot de bruiloft niet worden toegestaan.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik belde mijn moeder om er zeker van te zijn dat het geen grap was en of het waar was. Ik zei haar dat ik niet zou gaan. Blijkbaar was ik fout, want mijn zus werd boos en zei dat ik egoïstisch ben en dat ik haar dag verpest." Mijn ouders zijn het met haar eens en zeggen dat ik me misdraag, eraan toevoegend dat ze voor mijn cadeau zullen betalen, maar ik vind nog steeds dat al deze regels overdreven zijn", concludeerde de jongen die om advies vroeg op internet.

Gebruikers kozen zijn kant: "Ze geeft er niet om vrienden en familieleden op de bruiloft te hebben, ze is geïnteresseerd om er het maximale uit te halen, en de gasten zullen er zijn om hen een goed gevoel te geven. Je moet niet alleen niet gaan, maar ik hoop oprecht dat alle anderen de uitnodiging ook afwijzen", merkte een gebruiker op.

Wat vind jij?

Advertisement