Ze rommelt in de zakken van de broek van haar man voor de was: hij wordt woedend

Janine

15 Juli 2022

Ze rommelt in de zakken van de broek van haar man voor de was: hij wordt woedend
Advertisement

Heb je ooit in de zakken van je partner gesnuffeld? Zo ja, waarom? Dit zijn zeker enkele van de vragen die de hoofdpersoon van dit verhaal zichzelf stelde nadat haar 33-jarige man boos op haar werd omdat ze in zijn broekzakken zocht zonder zijn toestemming te vragen. De vrouw vroeg zelfs de Reddit-gemeenschap om advies.

"Mijn man was een jaar werkloos, hij is onlangs begonnen met een baan in een magazijn. Gisteren, toen ik op het punt stond om de was te doen, pakte ik zijn werkbroek en keek in zijn zakken om ze leeg te maken voordat ik ze in de wasmachine stopte, zoals ik altijd doe”, schreef de jonge vrouw.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Mijn man was er toevallig en toen hij me in zijn broekzakken zag rommelen, rende hij naar me toe en schreeuwde dat ik ze niet mocht aanraken. Ik had al een opgevouwen vel papier tevoorschijn gehaald, maar hij greep het en begon te schreeuwen dat ik geen respect voor zijn privacy had en dat ik zijn spullen niet aan mocht raken. Ik was oprecht verbaasd en zei tegen hem dat hij kalm moest zijn, ik doe het altijd voordat ik de was doe".

"Hij was woedend en zei dat ik er geen recht toe had en dat ik het hem eerst moest vragen omdat hij bang was dat belangrijke documenten verloren zouden gaan, net als degene die ik eruit had gehaald. Ik zei dat belangrijke documenten niet in zijn zakken hoorden te zitten en vroeg om het vel papier te zien, maar hij weigerde dat. Ik vroeg hem waarom en hij zei dat ik hem niets mag vragen omdat ik zijn privacy niet respecteerde. Ik moest er bijna om lachen, want wat voor privacy heeft hij in zijn zakken? Ik ben geen vreemde die hem heeft doorzocht"- vervolgde ze.

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Hij weigerde met me te praten en kwam later met een nieuwe kast met een slot thuis en legde daar zijn kleren in. Ik vroeg hem of hij het meende en hij antwoordde dat dit me zou leren zijn privacy te respecteren en mijn snuffelen te ontmoedigen. Toen besloot hij om niet meer met me te praten. Ik ben oprecht in de war: doe ik iets verkeerd?", vroeg de jonge vrouw.

De community was het met de vrouw eens: "Het is duidelijk dat hij iets verbergt. Geen enkel verstandig persoon die niets te verbergen heeft, legt zijn kleren achter slot en grendel. Vergeten contant geld of bonnetjes. Ik durf te wedden dat er een telefoonnummer op dat stuk papier stond. Het is hartverscheurend om te zien dat zoveel vrouwen op Reddit vragen waar ze de fout in gingen nadat ze verbaal werden mishandeld", schreef een gebruiker.

"Mijn eerste gedachte was dat hij in werkelijkheid niet echt "in een magazijn is begonnen te werken”. Ik dacht niet aan een relatie, maar eerder aan iets illegaals", merkte een andere gebruiker op. “Er blijkt immers niet uit waarom hij een afsluitbare kast heeft gekocht. Die zou hij niet nodig hebben”.

Advertisement