Jonge 23-jarige staat op het punt te trouwen met 56-jarige miljardair: “Onze liefde is oprecht” - BekijkDezeVideo.nl
x
Jonge 23-jarige staat op het punt te…
Zij is 30 en hij is 60 en ze verwachten een baby: internetgebruikers hebben hen bekritiseerd en egoïstisch genoemd Na 25 jaar huwelijk bekent hij aan zijn vrouw dat hij homo is en zij accepteert het:

Jonge 23-jarige staat op het punt te trouwen met 56-jarige miljardair: “Onze liefde is oprecht”

23 Juni 2022 • Door Janine
22.297
Advertisement

Als het gaat om liefdesaffaires tussen zeer jonge en mooie vrouwen en zeer rijke mannen van een bepaalde leeftijd, zijn er altijd twijfels en verdeeldheid bij anderen: zal het echte liefde zijn of zal ze met hem zijn alleen voor het geld? Allana Luke en haar vriend Jeff Winn houden echter vol dat ze de ware liefde hebben gevonden ondanks het feit dat zij 23 is en hij 33 jaar ouder is dan zij. Het stel maakte hun liefde officieel tijdens een vakantie in Marbella, in Spanje, waar de man haar een paar diamanten oorbellen gaf voor haar verjaardag. Zoals je misschien al geraden hebt, heeft Jeff Winn absoluut geen gebrek aan geld, maar dat betekent niet dat hun liefde niet oprecht is. Tenminste, dat zeggen ze.


De liefdesrelatie tussen Allana en Jeff ontstond op Tinder, zoals in de beste moderne sprookjes. De jonge vrouw was het beu om met haar leeftijdsgenoten uit te gaan en systematisch de ene teleurstelling na de andere te incasseren, dus besloot ze de leeftijdscategorie te verhogen tot 60 jaar. Zo begon ze in zeer korte tijd te chatten met Jeff, de 56-jarige vermogende man met wie ze meteen op één lijn stond. Het begon allemaal in 2020 en sindsdien zijn een reeks geschenken de revue gepasseerd: een Audi TT, een Rolex-horloge, diamanten oorbellen, designertassen en vakanties naar bestemmingen als Barbados en Thailand. Kortom, leven mett Jeff betekent ongetwijfeld leven in de meest weelderige luxe!

Het volstaat te denken dat Jeffs huis een oud historisch gebouw is dat ooit als meisjesschool werd gebruikt; het is gevestigd in Jesmond, een luxe buitenwijk van de stad Newcastle-upon-Tyne (VK), waar het stel ook een fulltime schoonmaker, vastgoedbeheerder, barman en drie tuinmannen heeft.

"Het valt niet te ontkennen dat Jeff er veel ouder uitziet dan ik," zei Allana, "waardoor mensen met hun ogen kunnen rollen als ze ons zien. Ze nemen automatisch aan dat ik het zoveelste meisje ben die op zijn zak teert. Ik neem het ze niet kwalijk want dat zou ook mijn eerste gedachte zijn. Maar zelfs als Jeff zijn huis zou verliezen en failliet zou gaan, zou ik nog steeds met hem samen zijn."

Advertisement

Allana, die niet uit een rijke familie komt en altijd in een volkshuis heeft gewoond, ontmoette Jeffs twee oudere kinderen, Nina, die even oud is en vaak uitgaat, en Josh, 21 jaar, waarmee ze goed kan opschieten. Nu bereidt de jonge vrouw zich voor om met de miljardair te trouwen, nadat hij haar zelf om haar hand had gevraagd met een prachtige diamanten ring.

Tags: VerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt