Zoon gedraagt ​​zich slecht met klasgenoot: moeder dwingt hem zich te verontschuldigen met bloemen en chocolaatjes - BekijkDezeVideo.nl
x
Zoon gedraagt ​​zich slecht met…
4-jarig meisje valt van balkon op de tweede verdieping van het huis, maar een voorbijganger weet haar op te vangen Zij is 30 en hij is 60 en ze verwachten een baby: internetgebruikers hebben hen bekritiseerd en egoïstisch genoemd

Zoon gedraagt ​​zich slecht met klasgenoot: moeder dwingt hem zich te verontschuldigen met bloemen en chocolaatjes

23 Juni 2022 • Door Janine
3.803
Advertisement

Samm Jane is een 32-jarige alleenstaande moeder die met haar gezin in Nuneaton, in Warwickshire woont. De vrouw werd erg populair op internet omdat ze haar gedachten deelde over een nare kwestie waarin haar zoon en een van zijn klasgenoten de hoofdrolspelers waren. Volgens wat uit haar verhaal blijkt, zou de jongen het meisje hebben aangesproken met zeer onbeschofte woorden die de moeder woedend maakten, en daarom besloot ze haar zoon een voorbeeldige straf te geven.

We zullen je vertellen wat er is gebeurd en wat ze deed met betrekking tot het onjuiste gedrag van de tiener.


In de video op haar Tik Tok-profiel wilde Samm de ervaring die ze had met haar 12-jarige zoon vertellen om veel ouders aan te moedigen aandacht te besteden aan het gedrag en de opvoeding van kinderen. Hen volgen, weten wat ze doen en hoe ze zich tot anderen verhouden, is geen vorm van controle, maar een kans om goede manieren te leren en te weten hoe ze toe te passen. "Toen ik werd benaderd door de school van mijn zoon en mij werd verteld dat hij zeer onbeleefde berichten naar een van zijn klasgenoten had gestuurd, werd ik woedend - zei de vrouw - Zodra hij thuiskwam, beval ik hem om mij zijn telefoon te geven en daar realiseerde ik me: hij had een aantal onaanvaardbare beledigingen geschreven en ik was geschokt".

Op dat punt vroeg de vrouw naar de reden van dergelijk gedrag en begon toen met hem te praten om hem duidelijk te maken dat woorden gewicht hebben en hiermee altijd rekening moet worden gehouden. "Je weet dat ze zich nu heel onzeker kan voelen als ze in de spiegel kijkt", zei ze tegen haar zoon. Een zin die, vergezeld van vele andere overwegingen, voor Samm nog niet genoeg was, zozeer zelfs dat ze besloot verder te gaan dan woorden en in actie te komen.

Aangezien haar zoon een paar dagen geleden 12 jaar was geworden en ook geld als cadeau had gekregen, besloot deze moeder dat een deel van dat geld zou worden gebruikt om een ​​boeket bloemen en chocolaatjes te kopen om naar het meisje te brengen. Dat klopt, de vrouw dwong haar zoon om zijn excuses aan te bieden aan zijn klasgenoot en vergezelde hem naar haar huis. Eenmaal aangekomen, gaf de jongen niet alleen de geschenken aan het meisje, maar moest hij het ook goedmaken en zijn excuses aanbieden voor de zeer lelijke zinnen die hij tegen haar had uitgesproken.

Thuis probeerde Samm haar zoon op alle mogelijke manieren uit te leggen hoe belangrijk het is om niet zo'n houding aan te nemen. Ze wees hem erop dat door pesterijen en soortgelijke verschijnselen veel mensen zich in zichzelf terugtrekken, denken dat ze waardeloos zijn en in extreme gevallen definitieve gebaren gaan maken. Gedachten die volgens de vrouw iedere ouder zou moeten proberen door te geven aan haar kinderen.

Advertisement

Het gebaar van deze moeder werd op het web zeer gewaardeerd: "In de drie dagen na de publicatie van de video - zei ze - ging mijn telefoon continu". Het bleek dat de post in een mum van tijd meer dan een miljoen views had. Veel gebruikers complimenteerden haar met de rationaliteit die werd gebruikt om niet alleen met de jongen te praten, maar ook om hem zijn excuses aan te bieden aan zijn klasgenoot. "Als moeder van twee dochters dank ik je voor wat je hebt gedaan. Het ouderschap is moeilijk, maar je bent een goede moeder"; "Je hebt het goed gedaan en ik weet zeker dat hij een goede man zal worden" - en nog meer van soortgelijke opmerkingen waarin mensen bewondering voor haar tonen en haar niet alleen bedanken voor het leren van een belangrijke les aan de 12-jarige, maar ook voor het delen om nogmaals de noodzaak te benadrukken om pesten te bestrijden.

Een fenomeen dat zich steeds verder verspreidt en dat een ravage aanricht in het leven van veel tieners, maar ook, als we het onder andere gedaanten beschouwen, in dat van volwassenen. Het belangrijkste is om altijd op tijd te kunnen handelen om duidelijk te maken dat anderen belachelijk maken, beledigen en op alle mogelijke manieren tegen hen te zijn, geen goede weg is om in te slaan. Integendeel, we moeten vriendelijk zijn en anderen zoveel mogelijk waarderen.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt