Hij ziet op tv een man die op hem lijkt en die dezelfde achternaam heeft: hij ontdekt dat hij een broer heeft

Janine image
door Janine

10 Juli 2022

Hij ziet op tv een man die op hem lijkt en die dezelfde achternaam heeft: hij ontdekt dat hij een broer heeft
Advertisement

Soms confronteert het leven ons met zulke bizarre toevalligheden dat het ons doet geloven in het bestaan ​​van een "ontwerp van het lot". Het verhaal dat we vandaag vertellen is daar een duidelijk voorbeeld van. Op een doodgewone dag had meneer Randy Waites de televisie aangezet om naar het plaatselijke nieuws te kijken.

Ondertussen bracht Eddie, 54 jaar - die in Anaheim woont - Kerstmis door in het gebied van Lake Tahoe met zijn familie en had een sneeuwballengevecht met zijn zoon toen een lokale nieuwsploeg langskwam om met hem te praten over het weer.

via The Washington Post

Advertisement
YouTube screenshot

YouTube screenshot

Randy zag Eddie op het tv-scherm en het viel hem op hoeveel deze onbekende in de sneeuw op hem leek. Tijdens het bericht over de sneeuwval in Lake Tahoe merkte hij ook op dat de geïnterviewde dezelfde achternaam droeg als hij. Randy, die opgroeide zonder zijn vader te kennen en zonder zelfs maar een foto van hem te zien, werd nieuwsgierig. Hij vroeg zich af of de achternaam van Eddie Waites en de overeenkomsten tussen hun fysieke kenmerken een soort verband waren. Hij vroeg zijn dochter om de man in het interview te zoeken en de jonge vrouw kwam achter het telefoonnummer van Waites. Bovendien ontdekte hij dat de twee niet alleen dezelfde achternaam hadden, maar broers waren: ze hadden dezelfde vader.

"Ik was niet op zoek naar hem en hij niet naar mij. We wisten niet eens van elkaar dat we bestonden, dus de manier waarop we elkaar hebben gevonden is ongelooflijk", legt Randy uit. "Na die ontdekking raapte ik al mijn moed bij elkaar en belde hem op. We hebben meer dan een uur gepraat, alsof we al twintig jaar bevriend waren."

Advertisement
YouTube screenshot

YouTube screenshot

De twee besloten elkaar voor het eerst persoonlijk te ontmoeten, samen met hun respectievelijke families en een tv-ploeg om de ontmoeting te filmen die hun leven veranderde. “Waar ben je mijn hele leven geweest?”, zei Randy toen hij Eddie voor het eerst zag. Na vele omhelzingen begonnen de twee elkaar te leren kennen. "We leerden elkaar kennen en ik stelde hem voor aan mijn nieuwe, grote familie die ik hier heb, en iedereen kon het goed met elkaar vinden”, vertelt Randy, die Eddie en zijn vrouw uitnodigde om een ​​weekend bij hem en zijn familie te logeren.

Tijdens hun tijd samen ontdekten de twee broers dat ze allebei dol zijn op vissen en op hun Harleys rijden, net als hun vader, Donald E. Waites. Terwijl Eddie opgroeide bij zijn vader, deed Randy dat niet: "Ik heb hem nooit gekend", legde hij uit over zijn vader, die in 2009 overleed.

Toen Randy als kind zijn moeder vroeg naar zijn vader, vertelde ze hem dat hij kort na zijn geboorte was weggegaan. Donald trouwde vervolgens met Eddie's moeder, die hem ongeveer een jaar na de geboorte van Randy ter wereld bracht. "Als onze vader nog zou leven, zou hij heel blij zijn te weten dat zijn kinderen elkaar eindelijk hebben ontmoet," merkte Eddie op.

Een ongelooflijk en echt emotioneel verhaal!

Advertisement