4-jarig meisje valt van balkon op de tweede verdieping van het huis, maar een voorbijganger weet haar op te vangen

Janine

23 Juni 2022

4-jarig meisje valt van balkon op de tweede verdieping van het huis, maar een voorbijganger weet haar op te vangen
Advertisement

Als je kleine kinderen in huis hebt, zijn honderd ogen en duizend attenties niet genoeg om ervoor te zorgen dat niemand in gevaar komt of gewond raakt. Helaas kunnen er altijd momenten van afleiding plaatsvinden, vooral in het gezin, als mama en papa erg moe zijn. Gelukkig eindigen niet alle fouten in een tragedie en de episode in Treviso is daar het bewijs van. Een klein meisje viel namelijk van de tweede verdieping van een gebouw in een poging de tablet te pakken die uit haar handen was geglipt. Het meisje werd op wonderbaarlijke wijze gered door een voorbijganger die net op tijd besefte wat er aan de hand was.

via Il Messaggero

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Als we vaak het gevoel hebben dat wonderen niet bestaan ​​en dat niemand van bovenaf ons echt leidt en onze handen vasthoudt, dan lijkt het soms moeilijk om anders te denken. Misschien is dit het geval wanneer een jonge man op wonderbaarlijke wijze merkte dat hij op het juiste moment langs de juiste plaats liep. Een 4-jarig meisje was tijdens een warme zomermiddag waarschijnlijk op het balkon aan het spelen met haar tablet toen het apparaat plotseling uit haar handen viel en van de tweede verdieping viel. Op dat moment begreep een jonge man die toevallig onder die gebouwen door liep meteen wat er aan de hand was, toen hij de tablet zag vallen. Hij keek meteen omhoog en zag het meisje vallen. In een oogwenk wist de jongen het kleine meisje te grijpen, dat wonder boven wonder ongedeerd bleef.

Een verhaal dat, alleen door het te vertellen, koude rillingen bezorgt, maar dat gelukkig op de best mogelijke manier is afgelopen.

Unsplash / Not the actual photo

Unsplash / Not the actual photo

De politie haastte zich naar de plek, maar constateerde dat het een ongeluk was en dat het kind geen verwondingen had opgelopen, en daarom werd er geen onderzoek of klacht uitgevoerd. Het kind keerde onmiddellijk terug in de armen van haar ouders, die ongetwijfeld enorm geschrokken moeten zijn. Gelukkig voor hen en voor de kleine, passeerde er op dat moment "een engel" om haar te redden.

Advertisement