"Of je valt af, of je mag mijn bruidsmeisje niet zijn”: ze besluit niet naar de bruiloft van haar nicht te gaan - BekijkDezeVideo.nl
x
"Of je valt af, of je mag mijn bruidsmeisje…
Vrouw mag geen borstvoeding geven in het bijzijn van haar schoonouders: Onbekende betaalt haar verjaardagstaart ter nagedachtenis aan haar overleden zoon:

"Of je valt af, of je mag mijn bruidsmeisje niet zijn”: ze besluit niet naar de bruiloft van haar nicht te gaan

27 Juni 2022 • Door Janine
18.713
Advertisement

Afvallen moet een persoonlijke beslissing zijn, gemotiveerd door een diep verlangen om te veranderen en voor jezelf te zorgen, geen dwang. Olive Chiemerie werd gevraagd om af te vallen om het huwelijk van haar nicht als bruidsmeisje bij te wonen, een voorstel dat zo tactloos was dat ze besloot te weigeren. Wilde haar nicht dat ze wat kilo's zou verliezen om de bruiloft bij te wonen? Nou, dan zou ze niet komen opdagen op het "grote evenement". Het is natuurlijk heel jammer dat dit pretentieuze verzoek van haar nicht kwam, een van Olive's meest dierbare personen.


Everything about me just big big anyhow. See one person's face 🙄

Pubblicato da Olive Chiemerie su Martedì 30 novembre 2021

Om het verhaal beter te contextualiseren, vertelde Olive zelf: "Deze nicht en ik zijn allebei enig kind, maar we zijn in hetzelfde huis opgegroeid, door haar moeder en mijn vader, samen met onze tante en onze grootmoeder. We voelen ons als zussen". Ze vervolgde door te vertellen dat ze een sterke en stabiele band met deze nicht heeft: “Op basis van de band die ik dacht te hebben, dacht ik natuurlijk dat ik haar bruidsmeisje zou worden. Daar zou niet over getwijfeld hoeven te worden, maar ze vroeg het me niet. Bovendien wilde ik het haar niet vragen, maar ik was er vast van overtuigd dat ik het zou zijn”. Het liep echter niet helemaal zoals Olive had verwacht.

Tijdens een gesprek over het organiseren van de bruiloft, verklaarde de nicht openhartig dat ze nog niet had besloten wie van haar magere, blanke vriendinnen het bruidsmeisje zou worden.

Omotodun 😍

Pubblicato da Olive Chiemerie su Giovedì 23 settembre 2021

"Ik stond versteld", zei Olive, "onze gezamenlijke vriendin was ook verbijsterd. Wat??? Ze zei dat ze me niet wil omdat ik dik ben en ik de schoonheid van het bruidsmeisje zou verpesten - aangezien het normaal gesproken magere meisjes met een lichte huid zijn die deze rol krijgen. Ik voelde me beledigd. Onze vriendin zei dat ze zich ook namens mij beledigd voelde."

Op dat punt was het antwoord van Olive meer dan vastberaden: "Ik vertelde haar dat ik niet aanwezig zou zijn op haar bruiloft want - als ze zich zo om mij zou schamen - wie weet of mijn aanwezigheid alleen al de esthetiek niet zou verpesten van de hele bruiloft? Ze zei dat ik overdreef omdat het haar keuze was.” Natuurlijk geloofde Olive dat ze zelf die keuze was, maar misschien had ze te veel dingen als vanzelfsprekend aangenomen. Het was duidelijk dat de teleurstelling voor haar groot was, niet zozeer omdat ze niet het bruidsmeisje zou zijn, maar omdat haar nicht haar de rol niet waardig vond, en daarom was Olive diep gekwetst en nam ze de beslissing om niet naar het huwelijk te gaan.

Veel gebruikers hebben hun berichten van solidariteit geuit aan Olive en steunen haar in deze keuze. Het uiterlijk kan zo'n belangrijke keuze niet in zo'n mate bepalen en kan vooral niet worden gebruikt om de gevoelens van mensen te kwetsen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt