Ze bekritiseren haar omdat ze getrouwd is met een slankere man dan zij: de vrouw snoerde hen de mond - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze bekritiseren haar omdat ze getrouwd…
10 uur werken per dag voor 280 euro per maand: de klacht van een jonge vrouw op sociale media 22-jarige lucht haar hart nadat haar gynaecoloog weigert haar eileiders af te sluiten:

Ze bekritiseren haar omdat ze getrouwd is met een slankere man dan zij: de vrouw snoerde hen de mond

25 Juni 2022 • Door Janine
2.027
Advertisement

Iedereen heeft weleens verhalen gehoord, gelezen of op een andere manier geleerd waarin niet-slanke mensen werden bekritiseerd en bespot. Een realiteit van pesten, niet alleen onder kinderen, maar ook onder volwassenen die steeds meer een sociale plaag wordt. Het zou voldoende zijn om je af te wenden en na te denken over je eigen leven, in plaats van met de vinger naar anderen te wijzen en ongevraagde oordelen uit te spreken.

Een omstandigheid waarin de vrouw waar we het over willen hebben zich meerdere keren heeft bevonden. Ze wordt al lange tijd “onder vuur genomen” omdat ze getrouwd is met een man die veel slanker is dan zij, en omdat ze er genoeg van heeft, heeft ze besloten te reageren op iedereen die meningen over de kwestie blijft uiten. Laten we haar antwoord bekijken.

via: The Sun

In een video op haar sociale kanalen wilde Alicia McCarvell op al diegenen reageren die op verschillende manieren proberen haar de relatie met een man zwaar te laten wegen die veel slanker is dan zij. "Ze stellen me veel vragen, ze vragen me hoe het voelt om met een man te zijn die fysiek anders is dan ik - zei de vrouw - of ik me rustig voel in de relatie met hem of bang ben dat hij me elk moment kan bedriegen". En nog veel meer soortgelijke vragen en verklaringen die de vrouw vermoeiden en haar ertoe brachten te besluiten een verklaring te geven. Ze is gelukkig met haar man, ze houden van elkaar, ze zijn fysiek verschillend, maar hun relatie is stabiel, duurzaam en ze is niet bang voor aanvallen van buitenaf.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze, de situatie beu, ook lachte om de verschillende opmerkingen en zich hierover uitdrukte: "Ik nodig mensen uit om zich zorgen te maken over hun eigen relatie, in plaats van aan de mijne te denken, die vredig en gelukkig is". Gemotiveerd, blijft de vrouw foto's en video's plaatsen die haar met haar partner tonen terwijl ze in de sportschool trainen, zich voorbereiden op een onbezorgde avond, reizen of wat dan ook.

Bovendien laat de vrouw met haar posts zien dat iedereen de baas is over zijn eigen leven en dat niemand het recht heeft zich ermee te bemoeien. Een statement dat alle existentiële gebieden omvat, ook het fysieke, zozeer zelfs dat ze meerdere keren heeft benadrukt hoe goed ze in haar vel zit en dat ze niet van plan is te veranderen vanwege externe factoren. Dit alles heeft haar bekendheid vergroot, vooral op TikTok en heeft haar de bewondering en waardering opgeleverd van veel mensen die haar bedanken voor het feit dat ze zo vastberaden is in het aanpakken van bepaalde onderwerpen en ook voor het aanmoedigen van veel gebruikers om wat meer in zichzelf te geloven.

Advertisement

Wat vind jij ervan?

Tags: VrouwenAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt