Ze vraagt ​​haar zus om op haar kinderen te passen: ze reageert door haar uurtarief voor te stellen

Janine image
door Janine

18 Juli 2022

Ze vraagt ​​haar zus om op haar kinderen te passen: ze reageert door haar uurtarief voor te stellen
Advertisement

Het zorgen voor kinderen is een grote verantwoordelijkheid en veel ouders hebben moeite om een ​​goede en betrouwbare oppas te vinden, om deze reden vertrouwen ze hun kleintjes vaak liever toe aan de mensen die ze het meest vertrouwen, zoals hun broers en zussen. In ieder geval kan de band die je kunt hebben met een familielid je ten onrechte doen denken dat je alles en op elk moment kunt vragen: dit is niet altijd zo en daarom vroeg een 28-jarige vrouw de webgebruikers om advies over hoe ze om moest gaan met een recente ruzie met haar zus die haar op het laatste moment vroeg om op haar kinderen te passen.

Laten we samen kijken wat er is gebeurd.

via CharotarDaily

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

Anna legt in haar brief uit dat ze een flexibele baan heeft waardoor ze zich kan wijden aan smart working. Tijdens het weekend was ze van plan enkele van haar werkprojecten af ​​te ronden om doordeweeks niet overweldigd te worden. Er gebeurde echter iets dat haar plannen in war stuurde: "Vrijdag kreeg ik een telefoontje van mijn zus Emma, ​​​​die ik niet vaak zie. Ze vroeg me of ik bereid was om in het weekend op haar drie kleine kinderen te passen omdat zij en haar man een weekendje weg wilden”, schreef de jonge vrouw.

De vrouw wees haar zus erop dat ze het erg druk had en andere plannen had, maar Emma bood aan haar voor de moeite te betalen, dus stelde haar zus haar tarief voor: 23 euro per uur. Dit, stelt de jonge vrouw, "ligt ver onder mijn uurtarief in mijn fulltime baan." Emma was hier echter niet blij mee, die beledigd was door het voorgestelde bedrag en uitlegde dat babysitters veel minder verdienen en dat zij haar zus is. "Ik legde haar uit dat ik van plan was te werken en dat als ik voor haar kinderen moest zorgen, ik dat niet kon doen. Nadat ze me egoïstisch had genoemd, hing Emma op en later kreeg ik een bericht van haar man dat ze hun reis moesten annuleren dankzij mij", besloot Anna.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

Via het web heeft Anna goede adviezen gekregen. Volgens wat we lezen, moet de vrouw alles een beetje laten rusten zodat zij en haar zus kunnen nadenken over het incident en later een persoonlijke ontmoeting voorstellen om hun redenen uit te leggen. Anna moet proberen haar zus uit te leggen dat hoewel ze begrijpt dat moeder zijn moeilijk is, ook zij veel dingen te doen heeft in het dagelijks leven, waaronder werken.

Wat vind jij? Wie van de twee zussen heeft gelijk?

Advertisement