Man die op jonge leeftijd wees werd, wint 1 miljoen pond: “Het is alsof mijn ouders over me waken” - BekijkDezeVideo.nl
x
Man die op jonge leeftijd wees werd,…
Baas eigent zich het project van een medewerkster toe: Hij vraagt ​​zijn vriendin ten huwelijk en gebruikt de microfoons van de supermarkt: een heel origineel huwelijksaanzoek

Man die op jonge leeftijd wees werd, wint 1 miljoen pond: “Het is alsof mijn ouders over me waken”

28 Juni 2022 • Door Janine
4.606
Advertisement

Geluk overvalt soms goede mensen, waardoor degenen die altijd moeite hebben gehad om iets te krijgen, enige troost hebben. Calum Forington, een 37-jarige man, had het geluk om de nationale loterij te winnen, een prijzenpot van £1 miljoen. Een bedrag dat zijn leven en dat van zijn familie op slag veranderde. Calum had nooit veel geluk gehad, de man verloor beide ouders op 21-jarige leeftijd en tot kort voor zijn huwelijk met Kayleigh had hij nooit hun graf bezocht. Vanaf dat moment lijkt het echter beter met hem te gaan.


A man orphaned as a teenager said he feels his parents are watching over him after he scooped £1million on the lottery....

Pubblicato da Northants Live su Giovedì 23 giugno 2022

Calum Forington verloor op 21-jarige leeftijd beide ouders, maar zijn leven als volwassene lijkt gelukkig wat vreugde voor hem te hebben gereserveerd. De man had een lot van de staatsloterij gekocht, in de door iedereen gedeelde hoop om iets te winnen. Hij had zeker niet verwacht dat hij daadwerkelijk £1.000.000 zou winnen. Nadat hij 18 jaar eerder zijn ouders tragisch had verloren, slaagde Calum er pas in om deze gebeurtenis te verwerken kort voordat hij met zijn huidige vrouw trouwde: "Het verlies van mijn ouders was duidelijk verwoestend voor mij en ik kon hun graf niet bezoeken, tot voor kort, toen ik met Kayleigh trouwde.” legde de man uit.

"We hebben alles schoongemaakt en het ziet er zo veel beter uit - sindsdien lijkt alles op zijn plaats te zijn gevallen", vervolgde Calum, ervan overtuigd dat zijn ouders hem op de een of andere manier van bovenaf hielpen.

Met dit zojuist gewonnen bedrag besloten Calum en Kayleigh een reis naar Disneyland te organiseren voor hun 3 kinderen en vervolgens een reis naar Rome, in Italië, te plannen om hun eerste trouwdag te vieren. Hun dromen zijn eenvoudig: een auto kopen, rijlessen voor Calum, reizen en misschien eindelijk een huis kopen. Bovenal is hun grootste wens om een ​​stabiele toekomst op te bouwen voor hun drie kinderen.

Advertisement

"We hebben het ons nooit kunnen veroorloven een huis te kopen, dus deze overwinning zal ons zeker helpen, en ik kijk er naar uit om te leren autorijden en voor allebei een nieuwe auto te kopen", aldus een enthousiaste Calum. "Ik had ook gespaard voor een speciale familievakantie, in de hoop misschien volgend jaar te gaan, maar nu kunnen we deze zomer al, we kunnen niet wachten om de kinderen te vertellen wat we van plan zijn."

Wat te zeggen, de beste wensen aan deze familie die zo'n belangrijke overwinning echt verdiende!

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt