Dochter nodigt nieuwe vrouw van vader niet uit op bruiloft dus gaat hij die niet betalen

door Skip

06 Juli 2022

Dochter nodigt nieuwe vrouw van vader niet uit op bruiloft dus gaat hij die niet betalen
Advertisement

Familierelaties kunnen behoorlijk ingewikkeld worden, zeker wanneer er sprake is van een scheiding met pijnlijke details die alleen kinderen kennen. Als er enorm veel wrok wordt gekoesterd, ook nog vele jaren na erna, dan kan dat echt de mooie momenten verpesten die je als familie met elkaar doorbrengt. De man die zijn verhaal wilde doen op Reddit is dit ook overkomen; een hij wilde een mening van iemand buitenaf. Zijn dochter stond op het punt van trouwen en zoals de meeste vaders wierp hij zich op de kosten te dekken van de receptie. Plots veranderden de zaken toen z'n dochter niet meer zijn vrouw wilde uitnodigen, de vrouw dus met wie zijn vader 8 jaar geleden hertrouwde.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Hij is 57 jaar is en al 15 jaar gescheiden. In die periode is hij hertrouwd en is hij samen gelukkig met een 61-jarige vrouw die hij een poosje na zijn scheiding heeft ontmoet. Al zijn kinderen, die nu groot zijn lijken de scheiding te hebben geaccepteerd en z'n nieuwe vrouw ook... iedereen behalve zijn 27-jarige dochter die gaat trouwen. Toen hij de uitnodiging kreeg voor de bruiloft merkte hij dat haar naam er niet op stond. En waarom niet? Hij schrijft in zijn bericht op Reddit:"Ze zei dat het haar bruiloft is en dat ze alleen haar echte familie wilt uitnodigen, waarop ik zei:'oké, heb je ook het vriendje van mamma uitgenodigd?' waarop het antwoord ja was. Hierop zei ik:'goed dan zou je ook mijn vrouw moeten uitnodigen, anders betaal ik je bruiloft niet.'"  

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Zijn dochter hield voet bij stuk en nodigde zijn vrouw niet uit, hij kon niet anders dan de bruiloft niet betalen. Zijn dochter dacht overigens niet dat hij dit echt zou doorzetten en was daarom zeer geschokt en teleurgesteld door zijn handelswijze. Maar wat kon hij anders doen dan?

Hij besluit zijn verhaal:" Ze weigerde en zei mijn vrouw niet uit te nodigen. Ik zei haar dat ik dan de betalingen maar ga annuleren, wat ze dus niet geloofde. Ik heb de betalingen teruggedraaid en nu is zij hartstikke boos op mij en mijn ex-vrouw ook." Hij vroeg de gebruikers op Reddit om een mening. Er was geen ruimte voor een andere interpretatie van de commentaren; als z'n dochter vrij is om te kiezen wie wel of niet uit te nodigen op de bruiloft, heeft hij de keuze om wel of niet te betalen. En hij liet ook zien dat hij achter zijn vrouw stond.

Wat denk jij ervan?

Advertisement