Dochter moet camera verstoppen in vaders werkkamer zodat ex-vrouw hem kan bespieden

door Skip

02 Juli 2022

Dochter moet camera verstoppen in vaders werkkamer zodat ex-vrouw hem kan bespieden
Advertisement

Dat een relatie stopt is niet altijd even makkelijk om te accepteren en soms ga je bijna onverstandige dingen doen om "maar controle te houden op je ex." Met deze situatie moest de vrouw dealen over wie wij je gaan vertellen. Partner en tevens schoonmoeder heeft een ijzingwekkende vondst gedaan. Zijn ex-vrouw had met behulp van haar dochter een camera geïnstalleerd in zijn werkkamer zodat ze hem kon bespioneren. Omdat ze niet goed wist wat nu te doen, heeft ze haar verhaal gedeeld in de Reddit-community en vroeg daar om raad.

Hieronder zie je hoe de zaken zijn gelopen.

via Reddit

Advertisement
Bench Accounting/Wikimedia - Not the actual photo

Bench Accounting/Wikimedia - Not the actual photo

De schrijfster van het bericht wilde met hulp van de mensen daar erachter komen of ze wel goed gehandeld had of niet. "Mijn man en zijn al drie jaar samen. Sinds het begin van onze relatie konden ik z'n ex-vrouw Judy het nooit echt goed met elkaar vinden, maar we proberen wel respectvol te zijn naar elkaar. Het huis waarin we wonen, daar woonden ex-vrouw en mijn man voorheen ook samen. Op de dagen dat Judy bij ons komt om bij haar dochter te zijn, gedroeg ze zich gewoon zoals haar dat goeddunkte. Ze heeft geprobeerd om ons leven binnen te dringen, ze bewoog zich door het huis zoals zij dat wilde. In enkele gevallen heeft ze zelfs persoonlijke bezittingen kapot gemaakt."

Het lijkt erop dat deze indringerigheid voor onrust heeft gezorgd bij de schrijfster van het bericht. Ondanks alles heeft ze nooit iets gezegd, tenminste tot het moment waarop er echt iets vervelends gebeurde. Judy heeft namelijk per ongeluk iets brand gestoken in de keuken en bracht ze hen en het huis in gevaar. Sindsdien liet het echtpaar haar niet meer binnen en hebben ze allerlei manieren gezocht om haar op een afstandje te houden. Die keus schoot haar stiefdochter in het verkeerde keelgat en zorgde voor onderlinge onvrede. "Ze heeft me ervan beschuldigt dat ik haar moeder bij haar uit de buurt wil houden, ondanks dat ze weet hoe zij zich heeft gedragen de laatste maanden en wat ze heeft gedaan" 

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Op een avond toen zij de werkkamer van haar man aan het opruimen was viel haar iets vreemds op. Er was namelijk een verborgen camera en zij vroeg haar stiefdochter hierover uitleg. Het 17-jarige meisje ontkende aanvankelijk maar gaf toen toe dat ze hem daar geplaatst had voor haar moeder. Het meisje verzocht meermaals aan haar stiefmoeder niets te zeggen tegen haar vader. Maar uiteindelijk na een poosje te hebben weerstaan, kon ze toch niet anders dan erover te praten. Door dit alles is ze totaal aan het twijfelen geslagen en heeft het spanning bij haar opgeleverd. Had ze hier goed aan gedaan of niet? Dus wendde ze zich maar tot internet voor advies.

Van de mensen online kreeg ze unaniem steun voor haar besluit, en deelde men de bitterheid wat betreft het foute handelen van haar man z'n ex-vrouw.

Wat zijn jouw ideeën hierover. Heb je ooit situaties meegemaakt die zo vervelend zijn?  

Advertisement