Man neemt vliegtuig voor eerste ontmoeting met dame maar zij kwam niet opdagen en antwoordde hem niet meer

door Skip

01 Juli 2022

Man neemt vliegtuig voor eerste ontmoeting met dame maar zij kwam niet opdagen en antwoordde hem niet meer
Advertisement

Je soulmate vinden is best moeilijk. Een app op je telefoon kan zeker niet voor jou beslissen of jou suggereren wie de beste contacten zijn waarmee je een gelukkige relatie kan hebben. Veel mensen gebruiken deze apps om nieuwe mensen te ontmoeten in een ontzettend drukke wereld. Een wereld waarin iedereen iets belangrijks te doen heeft, maar niemand het ogenschijnlijk meer lukt om sociale connectie te maken met de wereld om hen heen. En toch is het niet zo vanzelfsprekend om op deze manier interessante mensen te leren kennen. Het verhaal van David Stevenson ging het internet rond nadat hij wel twee keer is afgewezen, na moeite te hebben gedaan om bij twee potentieel interessante dames te komen en in een andere stad iets af te spreken. Het komt helaas vaker voor dat degene waar je je hoop op vestigt ineens van de aardbodem verdwijnt. Dit wordt ook wel ghosting genoemd en daar krijgt je ziel echt een tik van. 

via TikTok / david2stevenson

Advertisement
TikTok / david2stevenson

TikTok / david2stevenson

David is maar liefst twee keer geghosted en dat was zoals je wel kan voorstellen, geen pretje. Voor degenen die niet bekend zijn met deze bedroevenis, ghosting vindt plaats wanneer mensen beseffen dat ze verveeld zijn geraakt door de persoon met wie ze afspreken. Dit is iets wat jonge mensen van vandaag doen zodra dat besef is ingedaald. Kort gezegd houdt dit allemaal in dat je alle communicatie stopt met degene wie je afspreekt of dat van plan was te doen. Daarnaast komt ook nog eens dat je niet rekent op zo'n plotse stop. Daarom vond David het ook heel erg toen hij niet door één, maar door twee mensen werd gedumpt op dezelfde manier.

David was van Nottingham naar Spanje verhuist maar na online te hebben gechat met een Engelse dame die hem wel beviel en met wie hij al eerder een paar afspraakjes had gehad wilde hij zijn terugkeer naar Engeland plannen. Zij stond hier natuurlijk ook achter, ze had hem ook aangemoedigd om terug te komen, maar zodra dit alles realiteit werd antwoordde ze hem niet meer. 

Advertisement
TikTok / david2stevenson

TikTok / david2stevenson

Ze praatte elke dag met elkaar via chat en belden elkaar dagelijks, dus we kunnen ons Davids teleurstelling slechts voorstellen. "Dit is echte teleurstelling. Je stopt zoveel uren van je leven in iemand, bellen, berichtjes. Alles." En dan verdwijnt diegene ineens. "Een dag heeft maar 24 uur" vertelt de 32-jarige man. "Je besteedt uren van je dag aan diegene, je brengt jezelf in een kwetsbare positie en dan wordt je in de steek gelaten. Nee, dat is zeker geen fijn gevoel." Na deze onprettige belevenis te hebben gedeeld met zijn volgers op TikTok werd David gecontacteerd door een dame die heel begripvol naar hem was. De twee raakten met elkaar aan de praat en ontdekten veel zaken met elkaar gemeen te hebben, totdat David na ongeveer vier weken besloot om haar op te zoeken en haar in het echt te ontmoeten in Bristol.

"Alles ging goed, 't verliep uitstekend," zegt David. "Toen de dag voor mijn vertrek werd ze ineens heel stil laten we maar zeggen. Op geen van berichtjes kwam een antwoord, maar ik had mijn vlucht nog steeds de volgende ochtend. Ik ben wel zo iemand die snapt dat mensen het druk hebben. Ik zit niet altijd op social media of op mijn telefoon. Ik stuurde haar 's ochtends een berichtje dat ik op het punt stond te gaan vliegen en dat ik net op het vliegveld was aangekomen. Geen antwoord." David werd nogmaals teleurgesteld door het gedrag van het zoveelste meisje dat, na zoveel dagen prettig kletsen is teruggekrabbeld.

David geeft de hoop echter niet op en gelooft erin dat hij vroeg of laat de juiste vrouw vindt. Het is hem van harte gegund!

Advertisement