Vriendje vindt haar niet aantrekkelijk en gaat weg, dat zij nu model is maakt haar "wraak" zoet

door Skip

02 Juli 2022

Vriendje vindt haar niet aantrekkelijk en gaat weg, dat zij nu model is maakt haar "wraak" zoet
Advertisement

Gedurende het leven verander je, veel zelfs. Het is dan ook niet gek om een klasgenoot te zien die totaal veranderd is in zijn uiterlijk na al die jaren. Maar even los van al deze overwegingen is de kern dat niemand een ander uitsluitend zou moeten beoordelen hoe diegene gekleed gaat of eruitziet. Iedereen heeft een ander uiterlijk en vertoont unieke eigenschappen die je in meer of mindere mate kan accentueren, maar niemand zou daarover een oordeel mogen vellen. Kim Decker, van Duitse afkomst, was erg teleurgesteld toen haar vriendje van toen zei weg te gaan omdat hij haar niet aantrekkelijk vond. Hij zei ook dat hij een mooier meisje kon vinden met wie hij kon gaan. Sindsdien is Kims uiterlijk erg veranderd, zo veel dat ze tegenwoordig professioneel model is. Niet slecht hoor, jezelf op deze manier "wreken" en je ex te kijk zetten. 

via TikTok / kim.decker

Advertisement
TikTok / kim.decker

TikTok / kim.decker

Kim Decker was een bebrilde jongedame die gekleed ging op een manier die zij geschikt vond voor haar leeftijd. Het is algemeen bekend dat je ook, eigenlijk vooral vaak verandert qua kleding. en ook dat is het mooie aan het leven, dat je het anders kan doen wanneer je dat het liefste wenst! Zoals veel meisjes was zij enthousiast over haar relatie, tenminste totdat haar vriendje besloten had haar plots te verlaten. De oorzaak lag in haar verschijning, ze kreeg namelijk op uiterst botte wijze te horen dat ze niet zo aantrekkelijk was. We kunnen het ons eigenlijk alleen maar voorstellen hoe Kim zich voelde na het horen van die woorden.  

Advertisement

TikTok

"Ik weet dat ik iemand kan krijgen die aantrekkelijker is sorry" zei de jongen met wie ze verkering had. Deze woorden moeten ingeslagen zijn als een bom in Kims ziel. In die tijd vormden de woorden in een zekere zin een aansporing om de persoon te worden die ze graag wilde zijn. Bovendien is het algemeen bekend dat je wraak koud dient te serveren, en het verklaart waarom Kim jaren later haar revanche heeft kunnen nemen. Ze deed haar bril weg, en koos een andere kledingstijl en is gaan zorgen voor haar lijf. Daar plukt Kim nu de vruchten van en is tevreden gezien het feit dat ze werkzaam is als model en al twee contracten heeft getekend bij twee grote bureaus.

Haar verhaal ging viraal nadat ze zelf een video online zette waarin ze enkele voor-en-na-foto's liet zien, met het onderschrift:"Dus je hebt het met me uitgemaakt omdat ik niet aantrekkelijk genoeg ben?"

TikTok

Het is niet bekend of haar ex-vriendje het filmpje gezien heeft, maar het is zeker zo dat haar verhaal zich heeft verspreid als een olievlek en dat veel mensen online deze vorm van wraak wel konden waarderen.

Je moet een boek nooit beoordelen op zijn kaft vind je ook niet?

Advertisement