Ze dragen dezelfde jurk maar met totaal tegenovergestelde maten: ze zien er allebei prachtig uit

Janine image
door Janine

02 December 2022

Ze dragen dezelfde jurk maar met totaal tegenovergestelde maten: ze zien er allebei prachtig uit
Advertisement

De relatie met je lichaam is niet altijd gemakkelijk om mee om te gaan en vaak zijn het vrouwen die er meer aandacht aan besteden en problemen voor zichzelf creëren. Er zijn bijvoorbeeld magere en niet erg welgevormde mensen die graag wat meer "rondingen" zouden willen hebben, en degenen die daarentegen tijd en moeite besteden om een ​​paar extra kilo's kwijt te raken. Maar wie zegt dat deze laatste echt te veel zijn of dat ze gewoon kenmerkend zijn voor de persoon die ze “draagt”?

Niemand kan deze vraag met zekerheid beantwoorden, wat we wel kunnen zeggen is dat degenen die meer rondingen hebben in veel gevallen bepaalde kleding vermijden uit angst dat ze er niet goed uit zullen zien of kritiek van anderen zullen krijgen. De hoofdrolspeelsters van dit verhaal wilden met hun gebaar precies het tegenovergestelde zeggen.

via @marbl_ae/Tik Tok

Advertisement
@marbl_ae/Tik Tok

@marbl_ae/Tik Tok

Een video die op Tik Tok verscheen, heeft de fysieke kwestie opnieuw onder de aandacht gebracht. Is het beter om slank te zijn, is het ook prima om wat minder slank te zijn en in dit geval te kunnen dragen wat je wilt, of is het beter om “terughoudend” te zijn en strakke en getailleerde kleding over te laten aan degenen die slanker zijn? Veel vragen waarop min of meer waarheidsgetrouwe antwoorden worden gegeven, en de betreffende beelden willen daar op een heel bijzondere manier een standpunt over geven.

Dankzij het initiatief van een bekend modehuis paradeerden de twee jonge hoofdrolspeelsters van de video in dezelfde jurk voor de camera. De vrouwen hebben een totaal verschillende lichaamsbouw en dragen twee verschillende maten: een XS en een XL. Maar zoals bij een allereerste en oppervlakkige blik te zien is, zien ze er allebei fantastisch uit. Natuurlijk, elk met hun eigen lichaamsbouw, maar het is moeilijk te zeggen welke van de twee mooier is of wiens kledingstuk beter staat. Ze zijn prachtig en dragen het met elegantie en nonchalance.

Advertisement
@marbl_ae/Tik Tok

@marbl_ae/Tik Tok

De reacties op de post, evenals de views, waren talrijk en iedereen spreekt zijn enthousiasme en waardering uit voor de uitgevoerde test. De vele gebruikers die de video zagen, waren het erover eens dat ze ze mooi vonden en zeiden dat beide modellen er heel goed uitzien, ondanks de duidelijke verschillen.

@marbl_ae/Tik Tok

@marbl_ae/Tik Tok

De episode staat niet op zich, en zoals blijkt uit het betreffende TikTok-profiel, zijn er veel video's waarin de twee meisjes in dezelfde jurk paraderen en laten zien dat het niet nodig is om precieze normen te volgen om je op een bepaalde manier te kleden. Iedereen mag dragen wat hij wil, wat hij mooi vindt en de kleding waar hij zich het prettigst bij voelt.

Vind jij ook dat schoonheid niet alleen afhangt van de maat?

Advertisement