Op 67-jarige leeftijd werkt ze nog steeds als model: "ze zeiden dat ik het niet kon, maar ik bewees het tegendeel"

Janine image
door Janine

17 Maart 2023

Op 67-jarige leeftijd werkt ze nog steeds als model: "ze zeiden dat ik het niet kon, maar ik bewees het tegendeel"
Advertisement

Schoonheidsnormen zijn onderhevig aan constante verandering, maar de laatste jaren zijn er steeds meer mensen - vooral vrouwen - die, ongeacht de huidige mode of de vooroordelen van de samenleving, hun gebreken accepteren en de tekenen van veroudering omarmen met extreme elegantie en natuurlijkheid, waarmee ze een diepe boodschap van eigenwaarde overbrengen.

Een mooi voorbeeld hiervan is Yazemeenah Rossi, een prachtig 67-jarig model van Franse afkomst die nog steeds op elke catwalk de show weet te stelen. Naast een charmante professional is Yazemeenah ook een voorbeeldige grootmoeder.

via Rpp

Advertisement

Hello!!! good news !after being hacked some months ago my page is back ! Thank you to my friend Joli Campbell...

Pubblicato da Yazemeenah Rossi AKA Yasmina Rossi su Domenica 8 gennaio 2023

Yazemeenah begon haar carrière in de modewereld op 30-jarige leeftijd, toen iedereen haar al "te oud" vond, maar gelukkig gaf ze nooit gewicht aan deze kritiek en slaagde ze er in zeer korte tijd in om een ​​succesvol model te worden door niet alleen haar fysieke schoonheid te laten zien, maar ook haar grote charme en charisma. Ze droeg internationale merken als Saint Laurent, Thierry Mugler en Christian Lacroix.

Op 67-jarige leeftijd slaagt het model er nog steeds in om het publiek te betoveren terwijl ze met haar lange zilverkleurige haar over de catwalk loopt. Maar wat is het geheim om zo'n jeugdige uitstraling te behouden? “Vrij te zijn van stress en zorgen," onthulde Yazemeenah. "Voor mij is leeftijd een houding. Als je in contact komt met je innerlijke kind en nieuwsgierig blijft naar het leven, krijg je automatisch nieuwe energie", voegde ze eraan toe.

Advertisement

“Yazemeenah” @mariacandidagentile Master parfumer. The story of our collaboration to raise money for the orphanage I am...

Pubblicato da Yazemeenah Rossi AKA Yasmina Rossi su Domenica 7 agosto 2022

Iemand vroeg haar of ze ooit haar toevlucht heeft genomen tot cosmetische chirurgie of dat ze er ooit aan heeft gedacht om in de toekomst enige vorm van ingreep te ondergaan: "Ik heb nog nooit enige vorm van esthetische aanpassingen ondergaan. Ik voel en ben me ervan bewust dat ik er mooi uitzie, dus ik zie de noodzaak van een operatie niet in", antwoordde het model.

Yazemeenah aarzelt om een ​​“recept om mooi te blijven” te geven, omdat ze gelooft dat het zeer subjectief is. Haar beste "formule" is "gezond eten, in contact staan met de natuur en goed slapen. Mijn doel is om andere vrouwen en mannen te inspireren zichzelf te zijn, omdat het voor mij werkt. Het is het beste deel van modellenwerk", merkte ze op.

Steeds vaker horen we van vrouwen die zich "naar hun leeftijd moeten kleden" en als ze eenmaal oma zijn geworden, stijl, mode en alles wat daaruit volgt los moeten laten, maar dit model is, niet alleen voor haar werk, het voorbeeld dat er geen leeftijd bestaat om je wezen de vrije loop te laten. Wat vind jij?

Advertisement