"Je bent 40 jaar, je zou je moeten kleden als iemand van jouw leeftijd": moeder werd bekritiseerd vanwege haar te jeugdige uitstraling

Janine image
door Janine

26 Juli 2022

"Je bent 40 jaar, je zou je moeten kleden als iemand van jouw leeftijd": moeder werd bekritiseerd vanwege haar te jeugdige uitstraling
Advertisement

Ben je het ermee eens dat iedereen vrij is om zich naar eigen goeddunken te kleden en zijn eigen look te hebben? Natuurlijk wil elke vrouw er voor altijd jong uitzien, net als de mooie prinses uit een sprookje, maar laten we eerlijk zijn: behalve dat het een onbereikbare standaard is, moet je ook hard werken om er "mooi" uit te zien. Make-up, huidverzorging, haar - elk deel van het lichaam verdient speciale aandacht als je je aspect zo lang mogelijk wilt behouden. TikToker Brandi, moeder van 3 kinderen, is een echte expert als het gaat om kleding en make-up, maar sommige gebruikers beginnen haar vanwege haar leeftijd te bekritiseren: "Je bent 40, je zou je moeten kleden als iemand van jouw leeftijd."

via TikTok / branditheglambelle

TikTok / branditheglambelle

TikTok / branditheglambelle

Golvend haar, kleding die altijd trendy is of haar perfect past, - Brandi deelt online al haar trucs en tips voor winkelen in de modewereld, maar het lijkt erop dat sommige gebruikers het niet zo goed hebben opgevat. Ondanks haar meer dan 58.000 volgers, was Brandi genoodzaakt te reageren op verschillende kritieken van gebruikers die haar ervan beschuldigden zichzelf te jeugdig te presenteren: alsof je op 40-jarige leeftijd gedwongen bent om alleen sobere kleding te dragen en niet te overdrijven met make-up. 

De moeder uit Virginia (VS), antwoordt op "slechts een van de VELE niet zo leuke opmerkingen", waarin een gebruiker klaagde dat ze botox had gebruikt of, beter gezegd, beweerde dat ze er zo fris en jeugdig uitzag omdat ze een esthetische ingreep had ondergaan. Brandi heeft de kans niet gemist om deze gebruiker de mond te snoeren.

Advertisement
TikTok / branditheglambelle

TikTok / branditheglambelle

"Zoals ik in mijn laatste video al zei, kreeg ik veel vragen over mijn huidverzorging, daarom wilde ik mijn gewoonten met jullie delen. De laatste video ging over een truc waarvan ik dacht dat die erg handig was omdat mijn huid ervan ging stralen. Het had niets te maken met wat ik op mijn huid smeer. Ja ik heb botox gedaan, ik heb nooit geprobeerd het te verbergen, ik heb dit zelfs gedeeld op mijn YouTube-kanaal, dus als je mijn volger bent, weet je dat ik er heel open over ben. Maar ik weet ook dat botox niet voor alles de oplossing is: als je een fantastische huid wilt hebben, moet je ervoor zorgen", aldus de TikToker. Brandi doet er alles aan om voor haar huid te zorgen en laat niets aan het toeval of botox over.

"Dus als je iemand bent die naar mijn pagina is gekomen om te oordelen en vervelende opmerkingen te maken, dan bid ik voor je," vervolgde de vrouw, "Maar als je naar mijn pagina bent gekomen om te leren, dan ben ik hier om mijn geheimen te delen. En ja, op 40-jarige leeftijd bevatten die trucs ook botox”, concludeerde ze.

TikTok / branditheglambelle

TikTok / branditheglambelle

Veel andere gebruikers hebben Brandi gesteund en definieerden haar jonger dan veel twintigers van tegenwoordig: “Je ziet er veel beter uit dan de meeste 20-ers, deze jongeren denken dat 40 al oud is..." en ook: "Negeer de haters, lieverd. Ik volg je op Youtube en Instagram en je hebt nog nooit geprobeerd iets te verbergen. Je bent een mooi mens - bedankt voor het delen van je advies met ons!".

Denk je ook dat Brandi en vrouwen van dezelfde leeftijd niets te verbergen hebben en dat ze zich kunnen laten zien zoals ze willen? Of ben je van mening dat je na een bepaalde leeftijd beter wat soberder kunt zijn? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement