Ondanks verbod zit te zware schoonzus toch in hangmat en sloopt zij hem zonder spijt te hebben

door Skip

05 Juli 2022

Ondanks verbod zit te zware schoonzus toch in hangmat en sloopt zij hem zonder spijt te hebben
Advertisement

Wanneer twee mensen met elkaar trouwen dan is het normaal dat beide kanten van de familie elkaar ontmoet en dat het kan botsen, vooral wanneer de twee kampen niet zo veel met elkaar hebben. Dan hopen op wederzijds begrip steun in alle situaties is gewoon pure fantasie. Het is niet makkelijk om met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel in staat zijn elkaar te accepteren. Een vrouw deelde haar ervaring op Reddit, over juist hoe de ongelukkige band met haar schoonzus is verslechterd na een voorval. Deze vrouw had van haar zoon mooie dure hangmat gekregen die in de tuin is op te hangen. Maar haar schoonzus wist het te presteren het te ding te slopen door tegen een hele simpele regel in te gaan: ze had had geen plaats mogen nemen in de hangmat.

via Reddit

Advertisement
Unsplash / Not the actual photo

Unsplash / Not the actual photo

De vrouw die dit overkwam vertelde dat ze drie kinderen had en hoe de oudste (16) haar een hele dure hangmat cadeau gegeven had waar ze al twee jaar naar uitkeek. Doorgaans kreeg ze nooit wat voor haar verjaardag of voor kerst, wel verzorgingsartikeltjes bijvoorbeeld. Maar nu voor deze gelegenheid kreeg ze eindelijk iets wat ze leuk vond en dat voor haar gevoel echt iets van haarzelf is. Natuurlijk bedankte zij haar zoon en zei erbij dat hij al dat geld niet had uit hoeven geven. Geld overigens dat ze later weer terug zou storten op zijn rekening om hem te helpen met sparen. Maar ze was sowieso blij met het cadeau.

Ze schrijft verder:"Hij was zo enthousiast terwijl ik het cadeau uitpakte en kon niet wachten om me te helpen met het ding op te hangen. Ik zei tegen hem dat dit alles helemaal niet had gehoeven, dat het veel geld was. Hierop zei hij dat ik nooit wat leuks kreeg en hij me dit altijd al toewenste.

Advertisement
Wikimedia / Not the actual photo

Wikimedia / Not the actual photo

Het lichaamsgewicht van haar schoonzus verpestte alles. "'Zit hier een gewichtsmaximum aan?" vroeg haar schoonzus, waarop werd bevestigd dat dit 113 kilogram was. "Hier was ze niet boos om" ging de vrouw verder met haar verhaal, "Ze zei het alleen maar te betreuren, dat ze iets moeten maken 'dat ons wat stevigere dames' moet kunnen houden." De bezitster van de hangmat is nog geen ogenblik weg om even te praten met haar man en gaat de schoonzus meteen, toch  die hangmat proberen. "Nog geen vijf minuten later hoorde ik een harde klap" schrijft de dame op Reddit en wees ze op het feit dat d'r schoonzus in feite de hangmat uitprobeerde, diens gewicht niet hield en vervolgens kapot ging. Woedend was ze.

"Ik krijg nooit eens wat leuks. Nooit. Dit was het enige ding dat van mij was en het heeft nog geen week geduurd voordat het kapot ging. Dus ik zei toen tegen haar:'Ik heb je het net letterlijk gezegd twintig minuten geleden, dat het ding je niet kon houden en gevraagd of je er alsjeblieft niet in wilde gaan zitten.'" In plaats van haar excuses te maken praatte ze de vrouw ook nog een schuldgevoel aan:"Ze laat me schuldig voelen om het feit dat ik haar het gevoel geef dat haar gewicht een probleem zou zijn. En mijn man kiest haar kant."

Aan welke kant sta jij?   

Advertisement