Dit ogenschijnlijk gewone jongetje verovert het internet met zijn verschijning maar is eigenlijk 19 jaar

door Skip

01 Juli 2022

Dit ogenschijnlijk gewone jongetje verovert het internet met zijn verschijning maar is eigenlijk 19 jaar
Advertisement

Internet is een machtig middel waarmee iedereen zijn kwartiertje roem kan hebben als je die wens hebt. Door de zichtbaarheid die social media mensen bieden kan hun leven binnen korte tijd veranderen. Het mooie is dat je ook succesvol kan zijn zonder over enig bijzonder talent te beschikken. Hasbulla Magomedov is een internet-ster geworden door memes waar hij op staat met een komische gezichtsuitdrukking. Maar wat nog het meest de aandacht opeist van de mensen op internet is toch wel dat Hasbulla in alle opzichten een jongetje lijkt, terwijl hij ondertussen gewoon een man van 19 is.  

via Instagram / Hasbulla

Advertisement

Het is duidelijk dat hij aan zeldzame genetische afwijking lijdt die zijn verschijning nadelig beïnvloedt, waardoor hij meer lijkt op een jongetje dan op een volwassene. Volgens geneeskundige Karan Raj heeft Hasbulla een tekort aan groeihormoon. Bij deze genetische ziekte gebeurt het dat de hypofyse in de hersenen (dat zorgt voor de productie van de meeste hormonen) niet voldoende groeihormoon kan produceren. Het positieve is echter dat dit tekort al bij de geboorte kan worden vastgesteld en dus op het juiste moment kan worden behandeld (denk bijvoorbeeld aan de bekende voetballer Lionel Messi).

Advertisement

Hasbulla komt uit Machatsjkala dat in Dagestan ligt. Hij begon met het uploaden van grappige video's gedurende de Covid-pandemie en werd echt een internet-ster. In een aantal van zijn video's bootst Hasbulla de vechtstijl na van Khabib Nurmagedov, een beroemd Russisch sportman en multidisciplinair vechtsporter, vandaar dat hij de bijnaam 'Mini Khabib' heeft gekregen. Zoals eerder gezegd is hij gewoon volwassen, ook al zou je nog door zijn stem op het verkeerde been kunnen worden gezet en je denkt dat het een klein kind is.

Hasbulla is zo beroemd dat hij het zich kan veroorloven op tournee te gaan over de wereld en zijn fans te ontmoeten. Het lijkt er dan ook op dat er veel mensen zijn die kennis willen maken met hem en met deze 'kleine' beroemdheid op de foto willen. Tijdens de zomer van 2022 zal hij op tournee gaan door Australia, en heeft hij al laten weten niet met vrouwelijke fans op de foto te gaan vanwege zijn religieuze overtuiging, wat een reeks discussies veroorzaakte.

Kende je deze internetpersoonlijkheid al?   

Advertisement