Kind van vier stuurt brief naar overleden vader en krijgt antwoord en cadeau van hem

Skip

05 Juli 2022

Kind van vier stuurt brief naar overleden vader en krijgt antwoord en cadeau van hem
Advertisement

Wanneer iemand overlijdt die heel belangrijk voor je is, zien je dagen er ineens heel anders uit en is het vaak moeilijk om 's ochtends te eraan te beginnen. Dagen worden anders, net als gewoontes. Het gemis van een vader, moeder, broer, of wie dan ook is merkbaar aan alles. Soms probeert men de overledene te gedenken door verhalen te vertellen van wat je samen hebt gedaan, avonden die je hebt gedeeld, anecdotes komen voorbij, en vier je misschien diegene z'n verjaardag nog steeds ondanks diens afwezigheid.

Dit is een gewoonte die de moeder van Travis Larson niet heeft opgegeven. Zij gedenkt niet alleen haar zoon, ze viert ook zijn verjaardag zodat het dochtertje wat dichterbij die vader is die ze nooit heeft gekend. Dit is het verhaal van de kleine Milan.  

via Sunny Skyz

Advertisement

Milan is nog maar 4 jaar oud, maar heeft jammer genoeg nooit het geluk gekend haar vader te leren kennen. Ondanks zijn overlijden is zij altijd omringd geweest met veel liefde van mamma en oma. Voor Tami Avolia, laatstgenoemde, heeft altijd een jaarlijkse gewoonte in stand willen houden, namelijk het vieren van de verjaardag van haar zoon. Het is een manier om hem te gedenken en ervoor te zorgen dat hij nog een vast onderdeel is van de familie.

Net als bij de laatste verjaardag van Travis, wilde zijn dochterthe hem een kaartje schrijven en hem enkele ballonnetjes cadeau geven. Dit is geheel haar eigen idee volgens oma, die haar erbij hielp om dit alles voor elkaar te krijgen.

"Fijne verjaardag pappa. Ik houd van je, ik wou dat je nooit was weggegaan" wenstte Milan haar overleden vader een fijne verjaardag toe. Na het kaartje te hebben geschreven maakte ze hem vast aan een ballonnetje en liet ze die op in de lucht, in de hoop dat het berichtje daar ergens boven, echt bij haar vader kan komen. Wat zo bijzonder was dat ze al na enkele dagen van haar vader een antwoord en pakketje ontving. 

Dat lees je goed. Er gingen enkele dagen voorbij en toen trof Oma Tami in de brievenbus een pakketje en een brief aan met daarop "van pappa uit het paradijs." Een onverwachte gebeurtenis die oma ontroerde en diep raakte. Ze gaf het pakketje direct aan Milan en las ze haar voor wat pappa haar geschreven had:"Ik vind je cadeau prachtig. Dank je. Pappa houdt veel van je en houdt ook veel van mamma en jullie allemaal. Ik heb dit cadeautje voor jou gemaakt, ik hoop dat je ze leuk vindt het is kerstversiering. Een kusje uit de hemel. Pappa."

Na wat uitpluizen kwam oma erachter dat het een vrouw was die antwoordde. Zij liep toevallig voorbij toen ze het ballonnetje met kaartje had gevonden dichtbij huis. Deze onbekende dame was erdoor geraakt en had besloten om een antwoord uit te denken zodat ze haar gelukkig kon maken door het meisje te laten weten dat de liefde voor haar vader wederzijds is

Advertisement

Pxhere - Not the actual photo

Van wat deze dame heeft gedaan straalt zoveel generositeit en onbaatzuchtigheid af dat je er wel vertrouwen door moet krijgen en je hart blij wordt bij het idee dat er heel veel andere mensen zijn net als deze vrouw, handelen zodat anderen het goed hebben zonder daar iets voor terug te verwachten.

 

Advertisement