Politieagent knielt neer om een ​​klein meisje gerust te stellen dat getuige was van de arrestatie van haar stiefvader

Janine image
door Janine

14 Juli 2022

Politieagent knielt neer om een ​​klein meisje gerust te stellen dat getuige was van de arrestatie van haar stiefvader
Advertisement

Als je getuige bent van scènes uit het dagelijks leven die wat hoop voor de toekomst teruggeven, is het onvermijdelijk om ze te vereeuwigen en te delen met de hele wereld. Sam Juarez was erg onder de indruk van een tafereel dat hij zelf met eigen ogen aanschouwde: tijdens de arrestatie van een automobilist knielde een politieagent neer om het kleine meisje te steunen dat dat moment met pijn en angst had beleefd. De foto van dit hartverwarmende moment werd op Facebook geplaatst en is daarna snel viraal gegaan. De agent had geen idee dat iemand op dat moment een foto aan het maken was, en hij verborg zijn emotie niet toen het hem enkele uren later werd getoond.

via Facebook / Sam Juarez

Advertisement

You know it’s always sad to see the little one’s in tears when one of their parents gets arrested. Today was one of...

Pubblicato da Sam Juarez su Martedì 28 giugno 2022

Het begon allemaal met agenten van de politieafdeling van Morrow, in Georgia, die een voertuig moesten stoppen dat ver voorbij de snelheidslimiet reed. De agenten kregen meteen een discussie met de chauffeur, die niet mee leek te willen werken, totdat ze gedwongen waren hem te arresteren. In de auto zaten, getuige van het tafereel, ook een klein meisje en de moeder van het meisje, die meteen met de agenten begon te praten over de situatie van haar partner. Het kind was echter bijzonder geschokt door de gebeurtenissen en liep naar de interim-politiechef, David Snively, die neerknielde om alles uit te leggen en haar gerust te stellen. Nadat iemand Snively de foto had laten zien, plaatste de politiechef een hartverwarmend bericht op Linkedin:

"Vandaag was een zware dag, maar aan het einde van de middag was ik precies waar ik moest zijn. Dit kleine meisje benaderde me zelfverzekerd tijdens een arrestatie, terwijl ze haar tranen inhield toen ze me vroeg of de partner van haar moeder, die was gearresteerd, ooit nog thuis zou komen. Het brak mijn hart. Ik beloofde haar dat hij veilig was en snel thuis zou zijn. Ze knikte, omhelsde me toen, legde haar hoofd op mijn schouder en begon te snikken”.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De agent legde zijn stemming op dat moment tot in detail uit: "Ik was zowel bedroefd door de situatie als aangemoedigd dat het kleine meisje zich veilig bij mij voelde; het was een verschrikkelijk en mooi moment. Ik had geen idee dat deze foto was genomen totdat hij mij enkele uren later werd toegestuurd. Er zijn veel dingen in mijn leven die mijn begrip te boven gaan, veel mislukkingen en teleurstellingen. Maar één ding is me altijd duidelijk geweest: ik ken mijn doel op deze aarde. Vandaag heeft God me in staat gesteld om deze kennis van mij te gebruiken, en ik ben er zeker van dat dat lieve meisje meer voor mij heeft gedaan dan ik voor haar had kunnen doen."

Een heel menselijk gebaar, dat ons eraan herinnert hoe de politie altijd aan de kant van de burger zou moeten staan.

Advertisement