Meisje zag schoonmoeder aan voor spook dat 's nachts narigheden kwam influisteren en betrapte haar

door Skip

05 Juli 2022

Meisje zag schoonmoeder aan voor spook dat 's nachts narigheden kwam influisteren en betrapte haar
Advertisement

De schoonmoeder is een archetype persoon in de familie op wie men het vaak gemunt heeft, en laat zij zich schijnbaar geen moment ontglippen met haar schoondochter te botsen, wat regelmatig zorgt voor gekibbel en gedoe. Dat is niet in alle gevallen zo natuurlijk, maar er zijn zeker talloze gevallen waar er sprake is van een vijandige houding bij schoonmoeders. Maar wat degene in dit verhaal heeft meegemaakt is toch echt wel heel maf te noemen, zelfs voor een schoonmoeder. De 21-jarige Rosa op TikTok bekend onder "rosiduh" ontmaskerde haar schoonmoeder toen die heimelijk haar slaapkamer was binnengeglipt 's nachts. Het waarom en de omstandigheden zijn niet duidelijk en is het niet makkelijk te verklaren, maar de dame kon haar volgers wel geruststellen en zei dat zij zich geen zorgen om haar hoefden te maken.  

via TikTok / rosiduh

Advertisement
TikTok / rosiduh

TikTok / rosiduh

Enkele dagen lang was Rosa er echt van overtuigd dat een spook haar elke avond bezocht in haar slaap. Rosa had aanvankelijk een app gedownload die kon nagaan of ze daadwerkelijk snurkte 's nachts. Uiteindelijk ontdekte ze iets dat nog veel zorgwekkenders is. Toen ze de opnames aan het terugluisteren was hoorde ze een stem fluisteren in het donker, die herhaaldelijk beledigende dingen zei, waar Rosa natuurlijk bang door werd. Hoe moet je zo'n situatie helder krijgen voor jezelf? Rosa dacht bijna even in spoken te geloven! Na een camera opnopvallend in haar kamer te hebben geplaatst werd duidelijk wie het "spook" was. Het was haar schoonmoeder die 's nacht haar kamer op ging om al haar haat in d'r oor te ventileren. Rosa was er echt in de war van, zeker omdat zij altijd lief was voor haar overdag.

Advertisement
TikTok / rosiduh

TikTok / rosiduh

Vervolgens lichtte Rosa de context verder toe waarin deze unieke gebeurtenis plaatsvond. Ten eerste is de reden waarom Rosa d'r huis deelt met haar schoonmoeder omdat ze net uit de gevangenis is vrijgelaten; ze had geen verblijfplaats en ging toen tijdelijk bij haar zoon en schoondochter wonen. Haar schoonmoeder heeft ook twee kleine kinderen in het kielzog en die kinderen, hoezeer Rosa ook aan hen gehecht is, zijn niet van haar. 

Redacción

Redacción

Hoewel mensen op het platform hun zorgen hebben geuit over Rosa, stelde zij iedereen gerust door te zeggen niets te geloven van al dat naars. Bovendien zou ze haar schoonmoeder nooit kunnen aanklagen want dat zou nog eens ernstige gevolgen kunnen hebben. Haar schoonmoeder is namelijk vrijgelaten, maar staat onder toezicht, dus mocht zij om een dergelijk vergrijp aangifte doen, dan had schoonmoeder maar zo weer in de gevangenis kunnen eindigen. Rosa wilde echt niet het gezin slopen van haar vriendje of de prima band die ze met hem heeft, met zijn broertjes en zelfs met haar schoonmoeder; die altijd aardig is naar haar.

Om kort te gaan, Rosa zegt dat deze vervelende woonsituatie nog maar van korte duur is want de schoonmoeder zal snel vertrekken uit huis.

Hoe zou jij reageren als iemand 's nachts op je kamer kwam om je akelige dingen in te fluisteren tijdens je slaap?   

Advertisement