Hij doet alsof hij zijn enkel verstuikt heeft en slaat de rij over op het vliegveld in een rolstoel: "Ik zou mijn vlucht hebben gemist"

Janine image
door Janine

16 Juli 2022

Hij doet alsof hij zijn enkel verstuikt heeft en slaat de rij over op het vliegveld in een rolstoel: "Ik zou mijn vlucht hebben gemist"
Advertisement

Als het erom gaat te krijgen wat je wilt, lijken sommige mensen oprecht bereid alles te doen wat nodig is, ongeacht regels of respect voor anderen. De episode met in de hoofdrol de 28-jarige Wolf Jenkins is werkelijk exemplarisch: de jonge man kwam met een alternatief, en voor velen onaanvaardbaar, plan om de lange rij waar hij op het vliegveld in had moeten staan ​​over te slaan - een rij waardoor hij zeker zijn vliegtuig terug naar huis zou hebben gemist. Jenkins deed alsof hij zijn enkel had verstuikt en een rolstoel nodig had. Gehandicapten hebben namelijk voorrang en worden aan boord rechtstreeks begeleid door de cockpitbemanning. Jenkins zelf publiceerde de video op TikTok, ervan overtuigd dat hij zonder problemen kon opscheppen over zijn stunt.

via TikTok / wolfjenko

Advertisement
TikTok / wolfjenko

TikTok / wolfjenko

Wolf Jenkins zou met een vriend van hem vanuit Turkije naar Engeland terugkeren, maar hij zou zeker zijn vlucht hebben gemist gezien de enorme wachtrij die hij op de luchthaven van Milas-Bodrum zag. Toen hij zag dat mensen in rolstoelen met voorrang konden passeren, besloot de student een toneelstuk op te voeren: met de medeplichtigheid van zijn vriend deed hij zijn sokken en schoenen uit en deed hij alsof hij pijn in zijn voet had. Toen de stewardessen hem vroegen wat het probleem was, antwoordde Jenkins dat hij zijn enkel had verstuikt en niet kon lopen. Het luchthavenpersoneel bleef niet onverschillig en voorzag de jongeman van een rolstoel. Natuurlijk werden, aangezien hij "gehandicapt" was, Jenkins en zijn begeleider met voorrang uit de rij gehaald en werden ze zelfs naar hun stoel in het vliegtuig begeleid.

Alsof dat nog niet genoeg was, veinsden de twee vrienden aan boord een ruzie en kreeg Jenkins een rij vrije stoelen om comfortabeler te kunnen gaan liggen en vliegen, met niemand in de buurt.

Advertisement
TikTok / wolfjenko

TikTok / wolfjenko

Op deze manier slaagden de twee erin om de lange rij over te slaan, de vlucht niet te missen en de spot te drijven met iedereen die in plaats daarvan geduldig in de rij bleef wachten op zijn beurt. Een oneerlijk gebaar dus, waar Jenkins zelfs mee pronkte op TikTok, waar minachtende opmerkingen van gebruikers niet lang op zich lieten wachten. Naast deze zijn er echter ook anderen die hem loven: hij is zijn geld niet kwijtgeraakt en is op het geplande tijdstip thuisgekomen.

Het meest verontwaardigde was het feit dat Jenkins het hele gebeuren op video filmde, waarop je aan het einde duidelijk zag dat hij uit zijn rolstoel stapte en wegliep alsof er niets was gebeurd.

TikTok / wolfjenko

TikTok / wolfjenko

Enkele van de meest verontwaardigde opmerkingen kwamen van mensen die echt gehandicapt zijn: "Voor iedereen die zegt dat het niet zo erg is: ik zit in een rolstoel en het is vernederend om door het gangpad van een vliegtuig te worden geduwd"; en ook: "Mijn zoon heeft echt een rolstoel nodig, daar kun je geen grappen over maken."

Jenkins rechtvaardigde zichzelf simpelweg door te zeggen dat hij zeker het vliegtuig had gemist om thuis te komen: "Ik vloog om middernacht van Bodrum naar Bristol. Toen we op het vliegveld aankwamen, ging de rij helemaal naar de buitenkant van het vliegveld en we wisten dat we onze vlucht zouden missen. Twee uur wachten om in ieder geval door de veiligheidscontrole te gaan en in te checken. De rij was ongelooflijk lang, ik had het niet verwacht. Ik zag mensen in rolstoelen doorgelaten worden, dus mijn vriend heeft in de rij gewacht en ik deed mijn schoenen en sokken uit. [...] het was gewoon een manier om te passeren en ervoor te zorgen dat we onze vlucht niet misten. "

Wat vind je van dit soort gedrag?

Advertisement