Vader werkt overuren voor 3 werkgevers tegelijkertijd om dochter gelukkig te maken met droomjurk

door Skip

06 Juli 2022

Vader werkt overuren voor 3 werkgevers tegelijkertijd om dochter gelukkig te maken met droomjurk
Advertisement

Niemand kan echt zeggen hoe diep de liefde gaat die een ouder voor zijn kind koestert. Er zijn mensen die zichzelf zouden wegcijferen; hun welzijn opofferen, moeilijke dingen parkeren en welk ander probleem dan ook negeren, puur om hen blij te maken of hen te helpen met het realiseren van hun dromen.

Iets soortgelijks gebeurde de vader ook uit het verhaal wat we vandaag met je gaan bespreken. De 36-jarige Ricky Smith heeft het onmogelijke klaargespeeld om zijn dochter gelukkig te maken. Lees met ons mee wat voor iets moois deze vader heeft gedaan.  

via Good Morning America

Advertisement
Style Exchange Boutique/Facebook

Style Exchange Boutique/Facebook

Ricky is de vader van Nevaeha Smith een meisje van 14 jaar, die aangaf om een mooie jurk te willen kopen voor het eindejaarsbal. Niks geks tot zover. Ze ging naar een winkel en zag een hele mooie: jurk, met bloemenmotief en witte top, echt de outfit van haar dromen. Toen ze eenmaal thuis was sprak ze erover met haar ouders en vroeg ze of de prijs binnen het beschikbare budget viel. Dit was, zo bleek helaas, het probleem. De outfit kostte 200 dollar veel te veel om te kunnen leien voor het gezin.

Dit was iets dat voor een bittere bijsmaak zorgde bij zowel haar als haar vader. Ondanks alle offers die dagelijks werden gedaan, tijd die verdeeld werd tussen 3 banen en heel veel dingen moeten laten, zou vader het nooit lukken dat bedrag uit te kunnen geven. Daarom moest hij nee zeggen. Hier was hij niet blij mee en ging nadenken. Hij had het met mamma Kelly erover en wilde iets doen om z;n dochter gelukkig te maken. Hij is meer uren gaan draaien bij ketens McDonald's, Popeye's en supermarkt Circle K, 7 dagen lang. Hij kwam slaap tekort maar is er toch in geslaagd het bedrag bij elkaar te sprokkelen en had hij een prachtige verrassing voor zijn dochter.    

Advertisement
Style Exchange Boutique/Facebook

Style Exchange Boutique/Facebook

Enkele dagen voordat het bal zou plaatsvinden de Ringgold Middle School in Monongahela, Pennsylvania, waar Nevaeha net haar diploma had gekregen na de 'derde middelbare' vroeg Ricky of ze langs kon komen in de tent waar hij werkte. Ze moest mamma ook meenemen. Totaal geen idee van wat haar stond te gebeuren, liep Nevaeha er heel ontspannen bij in de video waar ze in te zien is terwijl ze haar verrassing in ontvangst neemt.

In het filmpje zit het meisje aan tafel en komt vader bij haar. Om het verrassingseffect nog verder uit te vergroten zei hij haar een outfit te hebben die door oma gekocht was voor het bal, wetende dat het helemaal niet de outfit van haar dromen was. Enkele ogenblikken later maakte vader iets open en haalde daar de jurk uit te voorschijn die ze zo graag wilde hebben. Nadat het aanvankelijke ongeloof verdween zag ze welk prachtig cadeau ze had gekregen. Ze sprong vader om de hals, was ontroerd en bedankte hem uit de grond van haar hart.

De video ging viraal en is miljoenen keren bekeken. Kan ook niet anders, wie zou er ook onverschillig kunnen blijven bij het zien van zoveel liefde dankbaarheid en tevredenheid?

Misschien is er wel niets mooiers voor ouders om te zien dan de lach van hun kind? Ben je het daarmee eens?

Advertisement