Beroemde voetballer van Atlético Madrid brengt zijn vakantie door in het eenvoudige huis van zijn ouders (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

09 Juli 2022

Beroemde voetballer van Atlético Madrid brengt zijn vakantie door in het eenvoudige huis van zijn ouders (+ VIDEO)
Advertisement

Soms, wanneer je een carrièrepad inslaat en succes boekt, kan het gebeuren dat je je afkomst vergeet of er in ieder geval voor langere tijd van wegblijft. Om welke reden het ook is, het is niet fijn om gescheiden te zijn van je dierbaren en van je geboorteplaats, en daarom probeert men, waar mogelijk, op welke manier dan ook terug te keren naar het “thuisland" en te genieten van zorgeloze en aangename momenten omringd door dierbaren.

Een situatie die werd ervaren door een zeer beroemde voetballer, Matheus Cunha, die een paar dagen zijn toevlucht zocht in de rust van het huis van zijn moeder. We vertellen je over een paar momenten die de man met zijn familie heeft doorgebracht en gedeeld heeft op sociale netwerken.

via Soy Referee

Advertisement
cuorerojiblanco/Twitter

cuorerojiblanco/Twitter

Matheus Cunha is 23 jaar en een van de jongste sterren van Atlético Madrid, een van de beste teams ter wereld. Naast de roem vanwege zijn bekwaamheid op het voetbalveld, is de kampioen de laatste tijd viraal gegaan op sociale netwerken omdat hij een video heeft gedeeld waarin hij een bord noedels eet bij zijn ouders thuis. Niets vreemds, denk je misschien, ware het niet dat zijn moeder en vader, ver van de schijnwerpers die hun zoon gewend is, in een eenvoudig huis in Brazilië wonen.

Advertisement

Een terugkeer naar de oorsprong voor de aanvaller en de beste manier om zich een beetje los te maken van de luxe, de schijnwerpers en het succes dat zijn dagelijks leven kenmerkt. Het opgeven van dure vakanties was een manier om een ​​paar aangename momenten door te brengen in het gezelschap van zijn familie.

Hier werd Matheus vereeuwigd in de video terwijl hij geniet van een heerlijk bord noedels, de typische "spaghetti" die zijn moeder met veel liefde heeft bereid. Voordat hij aan tafel gaat zitten, zie je de voetballer echter ook bij de gootsteen om wat borden af te wassen.

De video, die het internet rondgaat, heeft een zeer hoog aantal views, shares en positieve reacties gekregen, voor een 23-jarige die, gewaardeerd om zijn werk, nog beroemder en geliefder is geworden dankzij de getoonde bescheidenheid. Zijn gebaar doet ons beseffen hoe belangrijk het is om je niet te laten meeslepen door alleen succes en geld, maar om ervoor te zorgen dat je wortels stevig blijven en een referentiepunt om je aan vast te klampen, in goede en slechte tijden. Natuurlijk zal Matheus veel mogelijkheden hebben om trendy clubs te bezoeken en met mensen van de jetset om te gaan, maar het is mooi om te denken dat hij de tijd heeft gevonden en zichzelf de kans heeft gegeven om terug te keren naar zijn land en momenten van ontspanning door te brengen omringd door de liefde van zijn dierbaren.

Vind je ook niet dat dit alles prachtig is?

Advertisement