Hij is 55 en zij 26, ze hebben een dochter en zijn gelukkig ondanks de wrede opmerkingen: "Ben je de vader of de opa?”

Janine image
door Janine

12 Juli 2022

Hij is 55 en zij 26, ze hebben een dochter en zijn gelukkig ondanks de wrede opmerkingen: "Ben je de vader of de opa?”
Advertisement

De publieke opinie is altijd erg verdeeld als het gaat om leeftijdsverschil in een relatie: er zijn mensen die beweren dat getallen eigenlijk maar getallen zijn, en mensen die zich gewoon geen relatie kunnen voorstellen met vele jaren verschil. Lauren Kerr en haar partner Anthony Shaylor geven echter niet veel om deze kwesties en zijn door gegaan met hun relatie zoals hun hart hen suggereerde. Anthony is een 55-jarige man, terwijl Lauren 26 is, - het enorme leeftijdsverschil heeft hen er niet van weerhouden een mooie liefdesrelatie te hebben, evenals een prachtig dochtertje. Nu plannen de twee de bruiloft en, waarom niet, ook een tweede kind.

via Instagram / laurenashkerr

Advertisement

Het begin van hun relatie was bijzonder, want Anthony werkte als uitsmijter van een club en zijn eerste ontmoeting met Lauren was in 2017, ter gelegenheid van een ruzie aan de bar. De vijfenvijftigjarige moest Lauren de club uit begeleiden, die de man meteen leuk vond. Een ongewone ontmoeting dus, net zoals hun liefdesrelatie die, ondanks alle ontvangen kritiek, nog steeds solide en onwankelbaar is. Later, toen ze op dezelfde plek kwamen te werken, begonnen de twee elkaar beter te leren kennen totdat ze verliefd werden en hun relatie officieel maakten.

Advertisement

Hoewel het paar niet gevrijwaard is van de strenge en veroordelende blikken van degenen die Lauren op straat voor Anthony's dochter aanzien, zijn de twee nooit gestopt van elkaar te houden en zeggen ze dolgelukkig te zijn met hun leven samen. Ze vinden het niet erg om een ​​leeftijdsverschil van 29 jaar te hebben, en gelukkig zijn hun families dezelfde mening toegedaan. Uiteindelijk zijn het de onbekenden die het meest gestoord worden door hun liefdesrelatie, die het als "ongepast" beschouwen.

Lauren geeft toe dat ze wat moeite heeft gehad met wrede opmerkingen van mensen, terwijl Anthony zich nooit van de wijs heeft laten brengen door de oordelen van vreemden; de jonge vrouw heeft geleerd zich niet te laten ontmoedigen door degenen die haar niet eens kennen.

Kortom, voor Lauren is het belangrijke leeftijdsverschil met haar partner nog steeds een klein detail dat past in het grote geheel van de dingen, en stelt dat niemand zich hierdoor te veel moet laten beïnvloeden. Als twee mensen van elkaar houden, moeten ze proberen samen te zijn, ongeacht hun leeftijdsverschil. “Als je je relatie geen kans geeft, hoe weet je dan wat die te bieden heeft?” stelde Lauren voor, als stof tot nadenken.

Hoe denk jij hierover?

Advertisement