x
Ze verblijft gratis in een luxe hotelkamer…
Na 7 jaar werken belooft het bedrijf haar een verhoging: ze krijgt 60 cent meer op haar loonstrookje Ze komt thuis en ziet haar dochter in paniek op de grond liggen in de regen: ze gaat naast haar liggen

Ze verblijft gratis in een luxe hotelkamer maar geeft haar privacy op: de muren zijn transparant

16 Juli 2022 • Door Janine
1.373
Advertisement

Helaas is vakantie voor veel mensen een luxe: de prijzen voor accommodatie en vervoer worden steeds hoger, waardoor velen gedwongen zijn ze op te geven of terug te vallen op goedkopere oplossingen. Er zijn mensen die bereid zijn om werkelijk alles op te offeren om de kosten van een mooie reis het hoofd te bieden en mensen die aan de andere kant nooit een aantal essentiële gemakken zouden kunnen opgeven, zoals de badkamer in de kamer bijvoorbeeld. Olympia Anley, een jonge influencer, heeft in plaats daarvan besloten om op haar privacy te besparen door in te stemmen met een gratis verblijf in een hotel op Ibiza. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat het betekende om haar privacy op te geven - we leggen het je meteen uit.


Amy accepteerde een aantal bizarre voorwaarden om in een prestigieus hotel op Ibiza te verblijven en van haar vakantie te genieten. De reden is natuurlijk dat ze op deze manier wat geld zou hebben bespaard op haar verblijf. Het hotel in kwestie, het Paradiso Ibiza Art Hotel, heeft een Zero Suite, oftewel een zeer grote kamer voorzien van alle gemakken die echter precies in het midden van de hal ligt en om die reden geheel glazen wanden heeft. Toen Amy ermee instemde gratis op Ibiza te verblijven, stemde ze er daarom mee in om door iedereen in de kamer gezien te worden: geen enkele privacy voor een suite met transparante muren!

De jonge vrouw liet het allemaal zien in een video die ze op TikTok plaatste, met veel succes. Je komt tenslotte niet elke dag een hotelkamer tegen waar je kunt zien wat er binnenin gebeurt!

De jonge vrouw zei dat ze tijdens haar korte verblijf met meerdere mensen bevriend was geraakt, omdat haar kamer zeker niet onopgemerkt bleef en ook omdat ze zegt dat ze een heel sociaal persoon is. Naast de verbaasde opmerkingen van haar volgers, was er geen gebrek aan kritiek om zichzelf zo bloot te geven. Maar het lijkt Amy niet veel te kunnen schelen:

"Dit is een geweldige oplossing als je bereid bent om wat dan ook te doen," zei Amy en daar zijn we van overtuigd.

Zou jij bereid zijn om je privacy te verliezen?

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt