Ze annuleert de bruiloft omdat ze vermoedt dat haar vriend haar bedriegt: hij ontkent, maar dan verrast ze hem met een andere vrouw

Janine image
door Janine

24 Juli 2022

Ze annuleert de bruiloft omdat ze vermoedt dat haar vriend haar bedriegt: hij ontkent, maar dan verrast ze hem met een andere vrouw
Advertisement

Wanneer een paar hun huwelijk plant, willen ze een sprookjesachtig gelukkig einde hebben, het beroemde "en ze leefden nog lang en gelukkig", het "voor altijd". Echter, zoals een filmtitel wijselijk zegt: "Love is eternal while it lasts" en niet iedereen besluit met de beste bedoelingen te trouwen. Een vrouw kwam hier achter, die een video op TikTok plaatste waarin ze het moment onthulde waarop ze haar nu ex-vriend op heterdaad betrapte terwijl hij "in het gezelschap" was van een collega op hun trouwdag!

via TikTok / kirstenmorgan.poetry

Advertisement
TikTok - @kirstenmorgan.poetry

TikTok - @kirstenmorgan.poetry

In een reeks video's op TikTok zei Kirsten Morgan, een Amerikaanse dichter, dat ze in september 2017 klaar was om met haar vriend te trouwen, maar onthulde dat in de dagen voorafgaand aan de bruiloft "er iets mis was". Ze legde uit: "We gingen veel uit met zijn collega's en er was iets met dat meisje met wie hij samenwerkte, ze waren heel close." Morgan besloot toen om haar toekomstige echtgenoot wat vragen te stellen over zijn relatie met zijn collega en toen hij dat deed, noemde hij haar "gek" en legde uit dat "er niets aan de hand was".

Vijf dagen voor de bruiloft zei Morgans vriend dat ze de bruiloft moesten uitstellen omdat ze “hem niet genoeg vertrouwde”. De dichter onthulde dat ze het gevoel had dat haar leven "instortte" en, nadat ze met familie en vrienden over de situatie had gepraat, kreeg ze verschillende keren te horen dat ze gerust moest zijn, omdat "er niets was om zich zorgen over te maken". Ze stond tenslotte op het punt te trouwen, nietwaar?

Advertisement
TikTok - @kirstenmorgan.poetry

TikTok - @kirstenmorgan.poetry

"Er was iets mis, ik voelde het gewoon, ik wist het," zei Morgan, eraan toevoegend dat ze ermee had ingestemd de bruiloft uit te stellen. De twee besloten toch bij elkaar te blijven om "aan het vertrouwen te werken". Vijf dagen later - toevallig, precies op wat hun trouwdag zou zijn - opende Morgan de deur van het huis dat ze voor hen had gekocht. "Hij woonde daar al en ik bleef bij mijn ouders: ik zou er na de bruiloft intrekken", legt Morgan uit.

"Toen ik binnenkwam, was hij helemaal naakt", zei ze. "Hij vroeg me wat ik daar deed en ik keek omlaag en zag een paar dameslaarzen op de grond staan: ik wist meteen dat het dat meisje was." In de kamer was dan ook de collega van haar vriend aanwezig, een stapel kleren met haar ondergoed en een budget dat ze hadden opgesteld voor hun "toekomstige leven samen". De collega, die ook getrouwd was, vertelde Morgan: "We zijn verliefd, ik ga mijn man verlaten en we zullen samen zijn."

Morgan kwam er later achter dat de twee al maanden een relatie hadden en onthulde dat hij haar tijdens het bedrog voortdurend vertelde dat ze hem niet genoeg vertrouwde. "Het was een heel, heel donkere tijd. Ik was zwaar gemanipuleerd en ze vertelden me dat ik gek werd en hem die dag daar vinden - hoeveel pijn het ook deed - was een opluchting omdat ik tegen mezelf zei “ik ben tenminste niet gek”. Mijn instinct vertelde me dat er iets mis was en dat was ook zo". Na verloop van tijd vervaagde de pijn en begon Morgan e schrijven: "Het maakte me een meer empathisch persoon." De vrouw onthulde ook nog dat de collega is teruggekeerd naar haar man die ze had bedrogen.

Advertisement