x
"Ze beschuldigden me van het dragen…
Bruid wordt boos als de trouwlocatie wordt gewijzigd om haar gehandicapte stiefdochter deel te laten nemen Ze daagt de maatstaven van schoonheid uit en scheert haar wenkbrauwen niet:

"Ze beschuldigden me van het dragen van een onfatsoenlijke jurk op het 7e verjaardagsfeestje van mijn zoon"

20 Juli 2022 • Door Janine
6.135
Advertisement

We weten hoe interessant, belangrijk en inmiddels onvervangbaar internet is, vooral nu we allemaal verbonden zijn en we altijd actief en op de hoogte zijn van alles wat er gebeurt. Dit gebeurt met name via sociale netwerken waar ieder van ons ertoe wordt gebracht zijn ervaringen te delen en commentaar te leveren op die van anderen. Jammer dat het web niet altijd een aangename plek is en dat er vaak niet zulke leuke episodes zijn waarin een of meerdere mensen het doelwit zijn van gebruikers.

Een situatie waarin de moeder waar we het over willen hebben zich bevond. Alleen al omdat ze het "durfde” om grappen te maken over een video waarin haar decolleté goed zichtbaar was, kreeg ze zware kritiek te verduren van de mensen die het bekeken. Maar we leggen het je wat beter uit.

via: The Sun

Raquel Dicuru is een 37-jarige moeder die een niet zo prettige ervaring op internet had. De vrouw had namelijk een video op haar Tik Tok-profiel geplaatst waarin ze grapjes maakte over haar prominente decolleté. De beruchte clip werd gefilmd op het verjaardagsfeestje van haar zoon. De jongen was 7 jaar geworden en vierde het feest met vrienden en familie, toen het tijd was om de taart aan te snijden, wat door zijn tante werd vastgelegd. Een moment waarop, misschien door de euforie en de vreugde, de tante niet besefte dat de video Raquels decolleté benadrukte.

"Op dat moment realiseerden we het ons niet - zei de moeder - Die jurk is niet erg laag uitgesneden, maar de positie en de hoek van de opname waren verkeerd en maar al te goed zichtbaar". Afbeeldingen die de hilariteit van Raquel hebben gewekt, die voor de lol de clip op haar profiel plaatste wat een zeer groot aantal gebruikers niet wist te waarderen.

Velen hebben zelfs uitgehaald naar haar en beschuldigden haar ervan haar zoon te overschaduwen en de aandacht te willen trekken op zoek naar zichtbaarheid en misschien, zoals een gebruiker schreef, naar een man. "Alles in je roept: kijk naar mij" - is te lezen in een opmerking; "Je hebt niets anders gedaan dan de aandacht op jezelf te vestigen"; “Het was niet erg slim om die jurk te dragen, maar misschien was je op zoek naar een alleenstaande vader" - en nog veel meer opmerkingen die, zoals ze zelf zei, voornamelijk van mannen kwamen en, in sommige gevallen, waren ze zo heftig dat ze gedwongen werd ze te elimineren.

De gebeurtenis heeft de vrouw geschokt, maar ondanks alles heeft ze besloten hen de mond te snoeren en een tweede video te publiceren waarin ze opnieuw de paarse jurk met de witte bloemen draagt. “Waarom is deze jurk "te veel"? Hoe kan het een belediging voor jullie zijn? Wat is er mis mee?" - vraagt ​​deze moeder die de jurk in zijn geheel laat zien.

Advertisement

In werkelijkheid, zoals de ondersteuners hebben geschreven, helemaal niets. Alleen de video van de taart had anders gefilmd moeten worden, maar dat decolleté maakte haar zeker geen slechte moeder, al vonden velen van wel. Gelukkig waren er ook mensen die haar steunden en de vele critici vroegen om minder te schrijven en zich te kalmeren.

Wat vind jij van deze "zonnejurk"? Was het niet geschikt voor een zomers en informeel verjaardagsfeestje in een park?

Tags: VrouwenAbsurdVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt