Meisje zonder vader wordt vergezeld door haar oom naar het vader-dochter schoolfeest: de video verovert iedereen

Janine image
door Janine

22 Juli 2022

Meisje zonder vader wordt vergezeld door haar oom naar het vader-dochter schoolfeest: de video verovert iedereen
Advertisement

De vader-dochterrelatie is ongetwijfeld bijzonder, zozeer zelfs dat het een schooldans in de Verenigde Staten verdient. Maar zoals alle feesten die een ouder of familielid eren, kan het voor een kind traumatisch zijn om te maken te krijgen met de afwezigheid van zo'n belangrijke figuur. Gelukkig worden in dit soort situaties altijd slimme oplossingen gevonden: op TikTok plaatste een moeder een video van haar dochter die met haar oom op het podium danste tijdens het vader-dochterbal. Een ontroerend tafereel, waarin de oom van het kind goed in zijn rol lijkt te passen, om zijn nichtje niets te laten missen.

via TikTok / sheek_luv

Advertisement
TikTok / sheek_luv

TikTok / sheek_luv

Het is een speciale oom die met zijn nichtje het podium op ging, het "Happy Father's Day" t-shirt droeg, en de harten won van vele gebruikers die de leuke video zagen. De aanwezigen in de zaal waren zich natuurlijk niet bewust van de achtergrond, maar toen de video eenmaal was gepubliceerd, duurde het niet lang voordat hij viraal ging en meer dan 2 miljoen gebruikers bereikte.

De kleine danseres voelt zich beslist op haar gemak als ze op het podium danst, ondersteund door haar oom, die de choreografie voor het evenement onder de knie lijkt te hebben.

Advertisement
TikTok / sheek_luv

TikTok / sheek_luv

Op het podium staan, samen met hen, de andere vaders die eveneens met hun dochters dansen, ter gelegenheid van Vaderdag.

De oom van de kleine hoofdpersoon lijkt te vertrouwen op de passen van zijn nichtje, die de dans leidt en een voorbeeld is voor iedereen op het podium. Het is niet duidelijk waarom de vader van het kind er niet is - misschien was hij tijdelijk afwezig of is hij nooit in haar leven geweest - maar waar het om gaat is dat het kind zich niet in de steek gelaten voelde op dat podium, en vooral tijdens dat thema-evenement.

TikTok / sheek_luv

TikTok / sheek_luv

Het is niet voldoende om oom te zijn, je moet ook actief betrokken zijn bij het leven van een kind, en deze oom laat zien dat hij er succesvol in is. We zijn er zeker van dat er voor altijd een sterke en stabiele band tussen de twee zal blijven bestaan, bijna net zo sterk als die van een vader en een dochter. Bij afwezigheid van zo'n belangrijke figuur als die van een ouder, is het essentieel om iemand naast je te hebben - een familielid of een vriend - die bepaalde leegtes kan opvullen. Geniet van de video: probeer maar eens niet te glimlachen als je ernaar kijkt!

Advertisement