Uitgelachen door pestkoppen omdat hij altijd dezelfde kleren draagt: jongen krijgt verrassing van twee klasgenoten

Janine image
door Janine

25 Juli 2022

Uitgelachen door pestkoppen omdat hij altijd dezelfde kleren draagt: jongen krijgt verrassing van twee klasgenoten
Advertisement

De schoolperiode, vooral als je naar het lyceum gaat, kan een van de mooiste zijn die je op jonge leeftijd hebt meegemaakt, maar ook een van de slechtste. Waarom? Helaas worden juist in deze adolescente fase veel jongens en meisjes gepest, uitgelachen en voor de gek gehouden door arrogante leeftijdsgenoten. Reden waarom het naar school gaan, of naar een andere plek die bedoeld is voor jongeren, ingewikkeld en vermoeiend kan worden.

Voor de jongen over wie we je willen vertellen, is het bijna altijd zo geweest, tenminste, totdat hij twee speciale mensen ontmoette. We vertellen wat er met deze 3 jongens gebeurde.

via Reddit

Advertisement
osebagger/Reddit

osebagger/Reddit

Michael Todd is een jongen die net begonnen is op de MLK College Preparatory School in Memphis toen hij het doelwit werd van pesterijen. De jongen werd gepest omdat hij altijd dezelfde kleren droeg. Hij groeide snel en zijn moeder kon vanwege financiële problemen niet altijd nieuwe kleren kopen, daarom moest hij zich behelpen en liep hij altijd in dezelfde kleding rond. Het is bekend dat pestkoppen weten hoe ze het zwakke punt van een persoon kunnen identificeren en hoeveel ze er de aandacht van iedereen op kunnen brengen, op zoek naar goedkeuring en bekendheid, en in dit geval was het precies zo.

Gelukkig kan het lot echter ook mooie verrassingen in petto hebben en van koers veranderen. Dit is wat er met Todd gebeurde dankzij de tussenkomst van twee klasgenoten, Kristopher Graham en Antwan Garrett, die zich van pestkoppen hebben getransformeerd in vrienden. De twee jongeren begonnen namelijk, nadat ze hadden deelgenomen aan het uitlachen van de nieuwkomer, na te denken, en beseften dat ze een grote fout hadden gemaakt en probeerden die te herstellen.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Zo organiseerden eerst Kristopher en daarna Antwan een verrassing voor wat een goede vriend van hen zou worden. De twee jongeren probeerden zoveel mogelijk outfits samen te stellen - truien, broeken, t-shirts en meer - inclusief nieuwe schoenen, en gaven ze aan Todd. Verbaasd over zoveel altruïsme, kon de jongen zijn ogen niet geloven. "Ik ben altijd het slachtoffer geweest van pesterijen - zei hij in een interview - ik was heel blij met die verrassing. Kristopher en Antwan zijn geweldig en de beste klasgenoten van mijn leven." Woorden waar veel vreugde achter schuilt, omdat hij voor het eerst een vriendelijk gebaar naar hem toe zag en niet de gebruikelijke grappen en pesterijen.

Een ontroerend moment dat het web rond is gegaan, en veel waardering heeft gekregen van veel gebruikers, en we hopen met heel ons hart dat het een voorbeeld zal zijn voor de vele tieners die zichzelf hebben laten gaan door hun leeftijdsgenoten te pesten en te kwetsen. Laten we een voorbeeld aan hen nemen: ze waren fout, maar ze begrepen het en vonden een concrete manier om zich te verontschuldigen.

Geweldig jongens!

Advertisement