Stel adopteert kind: na 5 jaar doen ze hetzelfde met zijn pasgeboren zusje

Janine image
door Janine

28 Juli 2022

Stel adopteert kind: na 5 jaar doen ze hetzelfde met zijn pasgeboren zusje
Advertisement

Er zijn veel paren die, hoewel ze een sterke kinderwens hebben, er niet in slagen om ze te krijgen en anderen die in plaats daarvan van begin af aan voor adoptie kiezen. Dat laatste is een daad van grote vrijgevigheid van twee onbekenden jegens minder bedeelde kinderen en jongeren. Een prachtige actie, maar ook een keuze om goed over na te denken, waar velen toe in staat waren om onder ogen te zien.

Joseph en Shanna Weight, bijvoorbeeld, behoren tot de ouders die dit pad zijn ingeslagen en twee kinderen de kans hebben gegeven om vreedzaam te leven. Wij vertellen je hun verhaal.

via Good Morning America

Advertisement

Joseph en Shanna Weight zijn een stel uit Utah dat vanaf het begin van hun relatie droomde van een baby. Toen ze dachten dat het tijd was om een ​​gezin te stichten, startten ze het adoptieproces en arriveerde de kleine Milo. Het kind van een 18-jarig meisje, dat onmiddellijk werd toevertrouwd aan de zorg van het paar en in korte tijd werd de adoptie officieel gemaakt. "Milo was een perfecte eerstgeborene - vertelde de moeder in een interview.

Toen, twee jaar na de komst van de baby, ontdekte de Weights dat ze in verwachting waren van Nash, hun eerste biologische kind, waarmee de twee ouders dachten dat ze hun gezin compleet hadden. Ongeveer drie jaar later veranderde er iets toen ze werden benaderd door Milo's biologische moeder.

Advertisement

De vrouw zou hen, volgens wat ze vertelden, hebben gebeld en gevraagd of ze ook haar tweede kind wilden adopteren. Milo's biologische zusje dat de jonge vrouw om geen enkele reden van haar broer wilde scheiden en wilde toevertrouwen aan de twee meest geschikte mensen, gezien de liefde die aan haar eerste kind werd gegeven. “Aanvankelijk waren we geschokt - zei Shanna - Het leek iets enorms, maar we dachten erover na. We hadden altijd contact gehouden met Milo's natuurlijke moeder, we hadden haar foto's en updates over de baby gestuurd en toen kregen we haar voorstel".

Na zorgvuldige overweging heeft het echtpaar Weight besloten om ook de kleine Onni te verwelkomen, waar zowel Milo als Nash erg blij mee zijn. "Natuurlijk wisten we dat het niet gemakkelijk zou zijn, maar we waren het erover eens dat het geweldig zou zijn om ze samen te zien opgroeien - vervolgde deze moeder - We vroegen onze zoon om zijn biologische moeder te bellen en onze beslissing door te geven: hij kon niet wachten, hij was erg ontroerd bij de gedachte dat het kleine meisje bij ons zou komen wonen".

Een gebaar van liefde, vrijgevigheid, altruïsme en goedheid dat deze twee ouders eer aandeed. In feite beperkten ze zich niet tot het geven van een goed leven aan Milo, maar ze verbreedden hun horizon en verwelkomden ook zijn kleine zusje. Hoevelen zouden zich in staat hebben gevoeld om het te doen? We wensen hen een gelukkig en vreedzaam leven toe.

Advertisement