Vader verkoopt zijn oldtimer om de studie van zijn zoon te betalen: hij koopt hem stiekem voor hem terug en maakt hem gelukkig

Janine image
door Janine

26 Juli 2022

Vader verkoopt zijn oldtimer om de studie van zijn zoon te betalen: hij koopt hem stiekem voor hem terug en maakt hem gelukkig
Advertisement

Wie zijn die mensen die altijd aan onze zijde staan, die ons beschermen, aanmoedigen, ons zo nodig terechtwijzen en alles doen om ons een goed gevoel te geven? Het is duidelijk dat het alleen onze ouders kunnen zijn. Degenen die, als ze er eenmaal voor hebben gekozen om een ​​kind op de wereld te zetten, het onmogelijke zouden doen om hun leven geweldig te maken, en zelfs datgene opgeven waar ze het meest om geven.

Precies wat de vader van de hoofdpersoon van dit verhaal deed. Een man die, geconfronteerd met enorme financiële moeilijkheden waarvoor zijn zoon het risico dreigde zijn studies te moeten staken, besloot zijn rode Barracuda uit 1969 te verkopen en hem op deze manier zijn opleiding te laten voltooien. Wat deed de jongen om hem te bedanken? Laten we het samen bekijken.

via carroqhatu/Tik Tok

Advertisement
carroqhatu/Tik Tok

carroqhatu/Tik Tok

Dit ontroerende verhaal speelde zich af in Mexico, waar een vader datgene opgaf waar hij het meest om gaf om zijn zoon gelukkig te maken en zijn toekomst op te bouwen. De jongen, die zich bewust was van de grote inspanning die zijn vader had geleverd, vond het gepast om hem terug te betalen en op zijn beurt iets te doen om hem de glimlach te geven die hij verdiende.

In een video die door de jongen op zijn Tik Tok-account is geplaatst, wordt een geblinddoekte man van middelbare leeftijd getoond die wordt begeleid naar een prachtige rode auto. Onbewust van wat er stond te gebeuren, begint deze vader verschillende oplossingen te geven voor de verrassing die plaatsvindt. Meerdere keren probeert hij te raden wat er zich onder de blinddoek verbergt, maar hij komt niet eens in de buurt van wat hij kort daarna zou zien. Terwijl zijn pogingen elkaar blijven opvolgen, laat de jongen meerdere briefjes zien waarin hij hun verhaal vertelt.

Advertisement
carroqhatu/Tik Tok

carroqhatu/Tik Tok

"Mijn vader heeft zijn auto verkocht vanwege mij - staat er op het eerste kaartje - ik stond op het punt de universiteit te verlaten wegens geldgebrek, maar hij deed iets belangrijks. Ik beloofde mezelf dat ik nooit een nieuwe auto zou kopen als ik hem niet eerst zijn oude Barracuda uit 1969 had teruggegeven. Als ik luchtvaartingenieur ben geworden, is het alleen maar dankzij hem en nu is de tijd gekomen om iets terug te doen."

Hoe kon hij dat doen? Gewoon door terug te kopen wat zijn vader voor hem had opgegeven. Op de beelden zie je een ongelovige en gedesoriënteerde vader voor de auto staan. Dan, wanneer hij er naartoe loopt, instapt en naar de details begint te kijken, begrijpt de man het eindelijk, vooral wanneer zijn zoon hem de sleutels overhandigt. Op dat moment geeft hij zich over aan een enorme glimlach van vreugde.

carroqhatu/Tik Tok

carroqhatu/Tik Tok

Kon er een mooiere manier zijn om zo'n gulle en altruïstische vader te bedanken? Wij zijn van mening dat het enige antwoord nee is en dat er ook voor een kind niets mooiers is dan zijn ouders gelukkig te kunnen maken en de vele gebaren van welwillendheid die voor zijn geluk zijn gemaakt, te kunnen beantwoorden.

En jij, heb jij ooit zoiets moois voor je moeder of vader gedaan?

Advertisement