Hij opereert zich om geen kinderen te krijgen, maar vertelt het niet aan zijn vriendin: kort daarna vertelt ze hem dat ze zwanger is - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij opereert zich om geen kinderen te…
Hij is aan het werk als hij ontdekt dat hij 16 miljoen euro heeft gewonnen en miljonair is geworden: hij neemt meteen ontslag Kind kiest ervoor om te verliezen bij een spel om zijn autistische beste vriend naar het einddoel te begeleiden

Hij opereert zich om geen kinderen te krijgen, maar vertelt het niet aan zijn vriendin: kort daarna vertelt ze hem dat ze zwanger is

31 Juli 2022 • Door Janine
10.620
Advertisement

Niet iedereen voelt zich klaar om een ​​​​kind te krijgen, we weten allemaal hoe ingewikkeld het is en hoe noodzakelijk het is om ervan overtuigd te zijn, voordat je het op de wereld wilt zetten. Daarom hebben degenen die denken dat ze niet goed zijn in het ouderschap het volste recht om een ​​stap terug te doen en de eer om een ​​gezin te stichten aan anderen over te laten. In sommige gevallen is de faalangst zodanig dat mannen of vrouwen chirurgisch ingrijpen om een ​​"ongelukje” te voorkomen. Iets waar de hoofdpersoon van dit verhaal niet lang over hoefde na te denken.

De man in kwestie onderging een operatie om geen kinderen te krijgen, maar vergat er met zijn vriendin over te praten. Jammer dat ze hem korte tijd later vertelde dat ze zwanger was.


David Blanco Blake is een jonge man die zijn verhaal deelde op sociale media. Pratend over zijn beslissing om geen kinderen te willen, bekende de tiktoker dat hij een zeer slechte ervaring had met zijn inmiddels ex-vriendin.

In de clip vertelt hij over de vrouw en hoe goed ze het al jaren samen hadden, ze besloten op een gegeven moment zelfs om samen te gaan wonen. "We waren al een tijdje samen toen ze me vertelde dat ze zwanger was - bekent David - In eerste instantie was ik geschokt en ik kon het niet geloven. We deden wat controles en het bleek dat het niet waar was, het was een hysterische zwangerschap".

Na dit moment realiseerde de man zich dat het idee om vader te worden hem niet beviel. Dus besloot hij een operatie te ondergaan om een ​​toekomstige zwangerschap te voorkomen. Helaas vergat hij het echter aan zijn vriendin te vertellen en toen zij hem een ​​paar maanden later voor de tweede keer vertelde dat ze een baby verwachtten, realiseerde hij zich dat er iets niet klopte.

Gezien het eerdere valse alarm deden de twee meteen een controle, maar deze keer was het echt zo: zijn vriendin was echt zwanger. Jammer dat hij geen kinderen kon krijgen. "Ik ontdekte dat ze me bedroog met mijn beste vriend - zei David - We kenden elkaar van de lagere school, nu zien we elkaar niet meer. Ze probeerde opnieuw contact met me op te nemen, het goed te maken, maar ik wil niets meer van haar weten".

Een grote teleurstelling waardoor hij jarenlang alleen bleef. Wie weet dat hij op een dag het trauma kan overwinnen en het vertrouwen in een andere vrouw terug krijgt. Dat wensen we hem toe!

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt