Verpleegster bekritiseerd vanwege haar "te" opvallende vormen: "ze beschuldigen me van onbekwaamheid als ik aan het werk ben" - BekijkDezeVideo.nl
x
Verpleegster bekritiseerd vanwege haar…
Ze doet haar make-up op en doet haar haar in model voordat ze naar het ziekenhuis gaat voor de bevalling: Hij blinddoekt zijn ouders en neemt ze mee naar hun droomhuis: het is zijn cadeau om hen te bedanken voor alle opofferingen

Verpleegster bekritiseerd vanwege haar "te" opvallende vormen: "ze beschuldigen me van onbekwaamheid als ik aan het werk ben"

02 Augustus 2022 • Door Janine
2.254
Advertisement

Niemand van ons kiest de vorm van zijn lichaam. Natuurlijk kunnen we aandacht besteden aan ons figuur, naar de sportschool gaan, een dieet volgen, maar als je lang of klein bent of min of meer opzichtige vormen hebt, kunnen we niet al te veel ingrijpen, tenzij je besluit een operatie te ondergaan. Iets waar de hoofdpersoon van dit verhaal nog eens over heeft nagedacht.

Zij, bekritiseerd omdat het verpleegstersuniform, dat ze elke dag draagt, haar lichaamsbouw en haar vormen teveel benadrukt, antwoordde dat ze niets zal doen om zichzelf te veranderen. De reden moet vooral worden gezocht in het feit dat een dergelijke keuze zou worden geleid door externe meningen en niet door haar ongemak.

via: The Sun

Erika Diaz is een 22-jarige vrouw die op internet haar teleurstelling deelde omdat ze veel kritiek had gekregen van mensen die haar letterlijk niet konden 'zien' in de rol van verpleegster. Waarom? Omdat haar vormen "buitensporig" zijn en volgens de officier van justitie zou haar aanwezigheid op de werkplek ongeschikt zijn.

Is het juist om een ​​persoon te bekritiseren en te proberen haar alleen om haar lichaam te veranderen? Het antwoord is, althans grotendeels, nee, maar er zijn mensen die het er niet mee eens zijn en beweren dat in sommige omgevingen een bepaalde etiquette noodzakelijk is. Erika wilde echter benadrukken dat het ten laste gelegde uniform, dat zo strak zit, niet haar keuze was, maar werd geleverd door de structuur. Daarom kon ze niet anders en moet ze het wel dragen. Waardoor veel gebruikers hun neus ophalen.

"Je had een extra maat kunnen nemen en jezelf de kans kunnen geven om te ademen" - zegt een opmerking, en - "Ik ben een schooldirecteur en ik zou nooit toestaan ​​dat een van mijn medewerkers zo gekleed komt opdagen. Ik wil geen gelakte nagels zien, of make-up, of parfum". Voor anderen is het gewoon weinig professioneel en onjuist. Allemaal meningen waarop Erika  reageerde, met het argument dat dit haar lichaam is en niet nep, zoals iemand heeft gesuggereerd.

"Ik heb ervoor gekozen om mijn leven te wijden aan het verbeteren van dat van anderen en ik zal me zeker niet laten hinderen door de meningen van anderen, voor mij zijn ze niet relevant".

Een antwoord dat al haar "tegenstanders" het zwijgen oplegt en waar veel mensen het mee eens zijn. Er waren er die in feite haar verdediging op zich namen en reageerden door de kritiek die van het web kwam te ontkrachten.

Wat vind jij? Heeft ze gelijk of niet?

Tags: VrouwenAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt