Jarenlang slecht behandeld door een pestkop, besluit hij zichzelf te verdedigen: de school schorst hem voor 5 dagen

Janine image
door Janine

31 Juli 2022

Jarenlang slecht behandeld door een pestkop, besluit hij zichzelf te verdedigen: de school schorst hem voor 5 dagen
Advertisement

De school moet, evenals het gezin, een veilige plek zijn voor een kind om op te groeien en te leren zonder angst om zichzelf te uiten. Helaas, zoals we allemaal weten, komt de werkelijkheid niet altijd overeen met deze eenvoudige en juiste verwachtingen en is het gemakkelijk om schimmige situaties te creëren waarin men gedwongen wordt op onverwachte manieren te handelen, door soms zelfs aan de verkeerde kant te staan. Een moeder zei dat ze aangenaam verrast was toen haar zoon reageerde op een pestkop die hem al jaren lastig viel, ondanks dat zijn acties hem vijf dagen schorsing van school hadden gekost.

via Facebook / Allison Davis

Advertisement

Geweld is nooit de oplossing om met situaties om te gaan, maar als zelfs de verantwoordelijken niet bereid lijken te helpen, beland je op onverwachte wegen. Allison Davis legde uit dat haar zoon Drew al jaren het slachtoffer is van een pestkop van zijn school, maar de school waar hij op zat heeft de situatie nooit echt aangepakt: "Jarenlang heeft de school gefaald met Drew", zei de verbitterde moeder. "toen deze jongen voortdurend dreigde Drew samen met andere van zijn vrienden te slaan, deed de school niets. Toen deze jongen Drew door de gang volgde, hem bedreigend en plagend deed de school niets, ook al werd het geheel op video gefilmd". De school handelde niet, zelfs niet toen andere kinderen expliciet aan de leraren en de directeur communiceerden dat Drew werd bedreigd door deze pestkop.

De moeder stuurde een lange e-mail naar de school, omdat Drew uiteindelijk weigerde met het schoolpersoneel te praten en een oplossing voor deze nare kwestie eiste. Het antwoord van de school was om de twee jongens een contract te laten ondertekenen waarin stond dat ze niet met elkaar in contact zouden komen. Wederom een ​​mislukking van een instelling die de volwassenen van morgen in vriendelijkheid en begrip zou moeten opvoeden, maar die daar duidelijk niet in slaagt.

Advertisement

Five days of OSS for beating up the kid that has been tormenting and bullying him since middle school. I know as a...

Pubblicato da Allison Davis su Lunedì 2 dicembre 2019

Op dat punt verloor ook Allison alle hoop betreft de school van Drew, maar hier vond de "wraak" van de jongen plaats: "Op een dag bedreigde deze pestkop Drew terwijl ze in de bus zaten, maakte hij grappen over zijn vader en bedreigde vervolgens Jackson, zijn 11 -jarige broer... op dat moment besloot Drew dat hij niet meer afhankelijk zou zijn van school en volwassenen en besloot hij zelf iets te doen. Hij gaf de pestkop drie klappen, die schreeuwde als een kind, terwijl zijn vrienden zwegen... vanmorgen keek de pestkop hem niet eens aan”.

Drew was dus in staat om het probleem waar hij al een tijdje mee te maken had zelf op te lossen, maar de school besloot zijn gebaar toch te bestraffen met een schorsing van 5 dagen. "Ik weet dat ik als moeder boos op hem zou moeten zijn omdat hij zijn toevlucht nam tot geweld en geschorst werd, maar dat ben ik niet. Helemaal niet zelfs”, zei Allison trots.

Wat vind jij ervan?

Advertisement