Vader en dochter maken de afstudeerfoto "18 jaar later" na - het resultaat is verbluffend

Janine image
door Janine

22 Maart 2023

Vader en dochter maken de afstudeerfoto "18 jaar later" na - het resultaat is verbluffend
Advertisement

Afstuderen is een onvergetelijke gebeurtenis voor alle studenten: vanaf die dag bevinden jonge mensen zich in feite op het kruispunt van hun leven en moeten ze kiezen tussen een carrière of de inschrijving aan een universiteit om een ​​hoger niveau te bereiken.

Het zijn magische jaren, waarin de toekomst vol optimisme is en daarom is het traditie om de diploma-uitreiking op enkele foto's te vereeuwigen in het gezelschap van dierbaren, zoals de jonge Tori Roach, die een foto van haar grote dag deelde op Twitter, toen ze afstudeerde aan de Huntsville High School in Texas, Verenigde Staten, en van de gelegenheid gebruik maakte om ook haar vader te vieren.

via People

Advertisement
Twitter - @/__toritilla

Twitter - @/__toritilla

Tori liet namelijk een oude foto zien waarop je haar 18-jarige vader ziet op de afstudeerdag op dezelfde school. Hij draagt ​​een groene hoed en een toga, terwijl hij een meisje van een paar maanden oud in zijn armen houdt: "Ik ben het als kind", zei het meisje. Naast deze foto deelde de jonge vrouw een actuele foto waarop ze opnieuw in de armen van haar vader is, maar dit keer is zij het die de toga als gediplomeerde draagt: "18 jaar later", schreef ze.

"Voor iedereen die ernaar vraagt, ja, dit is mijn mooie vader: hij is 37 jaar oud, niet vrijgezel en ik heb ook nog een broertje op komst!", schreef de jonge vrouw in een volgende tweet. De post veroorzaakte online een enorm succes, met duizenden shares. Tori zei dat ze toevallig al deze bekendheid op internet opmerkte: "Ik werd wakker en kreeg een heleboel meldingen... Mensen begonnen het te delen, te liken en te reageren". "Ik kom uit een kleine stad en zoiets gebeurt hier nooit. Ik had niet verwacht dat dit zou gebeuren! Mijn vader is er echt trots op", aldus de studente, die samenwoont met haar vader Dennis Roach, stiefmoeder Jamie en broertje Silas in Huntsville.

Advertisement
Twitter - @/__toritilla

Twitter - @/__toritilla

De oude foto van haar vader dook op tijdens het opruimen van het huis net voor Tori's afstudeerfeest. De jonge vrouw wist dat ze op het oude lyceum van haar vader ging, maar ze had geen idee van het bestaan ​​van die foto: "In zekere zin bracht het mijn vader en mij dichterbij omdat we dat moment konden delen, en ik denk dat niet veel andere mensen zoiets kunnen ervaren", verklaarde ze.

18 jaar later de pose repliceren was een eenvoudig idee dat alle liefde en medeplichtigheid tussen vader en dochter overbracht, nietwaar?

Advertisement