Deze twee mannen waren tegelijkertijd getrouwd met dezelfde vrouw zonder het te weten: nu zijn ze goede vrienden - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze twee mannen waren tegelijkertijd…
Serveerster in tranen lucht haar hart nadat 11 mensen het restaurant zijn uitgelopen zonder de rekening van $220 te betalen Onbeleefde klanten maken serveerster aan het huilen: de restaurantmanager besluit de keuken eerder te sluiten

Deze twee mannen waren tegelijkertijd getrouwd met dezelfde vrouw zonder het te weten: nu zijn ze goede vrienden

03 Augustus 2022 • Door Janine
14.343
Advertisement

Trouwen met je geliefde is een van de meest emotionerende dingen die kunnen gebeuren in het leven van elke verliefde, dat weten we. Na jaren samen te zijn geweest, misschien na samenwonen of pas na een paar maanden relatie, is het fantastisch om je liefde te bekronen met een officiële ceremonie. Maar als je erachter zou komen dat je man of vrouw, zoals in dit geval, niet alleen met jou getrouwd is, hoe zou je dan reageren? We veronderstellen niet goed, helaas.

Peter Sherratt en Christopher Thomas bevonden zich in een dergelijke situatie. De twee mannen, die zich niet bewust waren van elkaars bestaan, waren tegelijkertijd met dezelfde vrouw getrouwd. Laten we samen de details van het verhaal ontdekken.

via: The Sun

Peter Sherratt en Christopher Thomas zijn twee 47-jarige mannen uit het Verenigd Koninkrijk die een tijdlang dezelfde vrouw deelden. Precies. En dan hebben we het niet over bedrog, maar een echte bigamie van Karen, de 45-jarige die erin slaagde de harten van hen beiden te veroveren en hen met haar stralende glimlach te overtuigen haar naar het altaar te brengen.

Aanvankelijk was het Peter die de vrouw ontmoette en verliefd werd: "Ze viel me op omdat ze zo zelfverzekerd en aardig was en de eerste keer dat we elkaar ontmoetten vertelde ze me over zichzelf, hoe onafhankelijk ze was en hoe trots ze was op haar werk" - bekende de eerste echtgenoot. Toen ze gingen samenwonen en zelfs bankrekeningen gingen delen, ging er iets mis. "Ons spaargeld werd steeds minder en ik had nooit zonder geld gezeten, maar met haar gebeurde het - zo vertelt hij over de relatie - ik probeerde haar te vragen wat er aan de hand was, maar ze was altijd erg ontwijkend en gaf me de indruk dingen te verbergen en sprak niet meer met me". Een nare situatie die werd opgelost toen de man besloot het huis te verlaten.

Zes jaar later ontmoette Karen Christopher en ook voor hem was het liefde op het eerste gezicht. "We spraken voor het eerst via een datingsite - zei hij - Het was leuk om met haar uit te gaan en ik werd meteen verliefd. Toen vertelde ze me dat ze een goede baan en een eigen huis had, hoewel ik erachter kwam dat dat niet het geval was, en binnen een paar maanden vroeg ik haar ten huwelijk. Soms leek ze opgesloten in zichzelf, maar ik was te verstrikt in de relatie om het 100% te beseffen. Toen kwam na de bruiloft de echte Karen naar buiten."

Blijkbaar ontdekte de tweede echtgenoot per ongeluk een document waaruit bleek dat de vrouw nog steeds getrouwd was met Peter en niet vrij was zoals ze altijd beweerde. Dit bracht hem er ook toe om afstand te nemen, maar toen deed hij, in tegenstelling tot de eerste, iets meer.

"Kort nadat ik haar had verlaten, realiseerde ik me dat ze weer beschikbaar was op de datingsite waar ik haar had ontmoet. Ik dacht, ik bel meteen de politie." Ze was een huwelijksoplichter en had wat problemen met de wet vanwege bigamie. Gelukkig wisten de twee ongelukkigen zich uit de band met haar te bevrijden en pas na het proces besloten ze elkaar te ontmoeten.

Advertisement

Het delen van de slechte ervaring maakte hen goede vrienden en nog steeds slagen ze erin om elkaar te ontmoeten voor een praatje, een avond in gezelschap door te brengen en om, nu met een glimlach, deze twee huwelijken te herinneren die misliepen onder het genot van een lekker glas bier.

We hopen van harte dat de toekomst en hun relaties voor hen beiden rooskleuriger is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt