x
Ze laat 12 tatoeages in een jaar zetten…
Ze weigert een erfenis van $4 miljard: 21-jarige wordt miljonair door zeep te verkopen:

Ze laat 12 tatoeages in een jaar zetten en krijgt kritiek: “Ze zeggen me dat ik op 58-jarige leeftijd hier te oud voor ben"

09 Augustus 2022 • Door Janine
20.333
Advertisement

De kunst van het tatoeëren wordt meer en meer wijdverspreid. Veel mensen besluiten een kleine tekening, zin of iets anders op hun lichaam te laten zetten, iets dat voor altijd onuitwisbaar zal blijven. Misschien om een ge​​liefde, een kind, een min of meer gelukkig moment in iemands leven te herinneren, iets belangrijks te vieren of gewoon voor de kunst, de redenen kunnen veel en allemaal verschillend zijn, afhankelijk van de persoon die besluit het te doen.

Maar is er een juiste leeftijd voor dit alles, dus als je 40 of 50 bent, moet je je erbij neerleggen en ervan overtuigd zijn dat je nooit meer een tatoeage kunt laten zetten? Velen denken van wel, maar niet Lonni Pike, een knappe 57-jarige die ervan houdt haar lichaam te karakteriseren met de meest kleurrijke tekeningen. Laten we haar samen beter leren kennen.


Lonni is een moeder die het verstrijken van de tijd volledig heeft geaccepteerd en het lijkt er inderdaad op dat dit haar niets uitmaakt en haar er niet aan doet denken om te stoppen met tatoeages. Precies. De vrouw, die altijd gefascineerd is geweest door deze wereld, heeft een echte onstuitbare passie voor de kunst van het schilderen op het lichaam. Daarom heeft ze, zonder er rekening mee te houden dat ze de leeftijd van 50 jaar is gepasseerd, in een tijdsbestek van een jaar haar armen, benen en andere lichaamsdelen verfraaid met 12 nieuwe tatoeages.

Elke keer wanneer ze een nieuwe heeft, vindt Lonni het leuk om het te delen met gebruikers op sociale media en het nieuwe resultaat te laten zien. Dit is niet alleen een manier om degenen die haar volgen de ontwikkelingen op dit aspect van haar leven te laten zien, maar ook om in een vorm van protest te reageren op degenen die vinden dat ze moet stoppen met tatoeëren omdat ze te "oud" zou zijn. Er zijn zelfs mensen die meer dan eens opmerkingen hebben gemaakt op haar inhoud op het web en haar vertelden dat het gepast zou zijn om rekening te houden met haar leeftijd en bijgevolg te besluiten ermee te stoppen. Maar dat is Lonni niet van plan.

Al bekritiseerd vanwege haar manier van kleden, die volgens velen - misschien te veel - overdreven jeugdig en niet erg geschikt voor haar is, is de vrouw het onderwerp geweest van opmerkingen door degenen die niet van haar keuzes houden en op alle mogelijke manieren proberen haar te ontmoedigen. "Iedereen is vrij om te doen wat hij wil. Draag wat je het leukst vindt, want niemand is ooit te oud voor zichzelf" - woorden waarmee deze moeder een bemoedigend bericht wilde sturen naar degenen die zich door opmerkingen door anderen lieten neerhalen en tegelijkertijd op deze mensen reageerde.

Het idee is dat iedereen, mannen en vrouwen van alle leeftijden, zich in de eerste plaats goed moeten voelen over zichzelf. Is deze balans eenmaal bereikt, dan kun je ook vreedzaam samenleven met anderen.

Ben je het hiermee eens?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt