De toekomstige echtgenoot komt niet opdagen op de trouwdag: de bruid besluit feest te vieren ondanks zijn afwezigheid

Janine image
door Janine

02 Oktober 2022

De toekomstige echtgenoot komt niet opdagen op de trouwdag: de bruid besluit feest te vieren ondanks zijn afwezigheid
Advertisement

Sinds ze klein zijn, fantaseren veel vrouwen over hun trouwdag. Er zijn er die nadenken over de jurk, de ceremonie, misschien het boeket en als je eenmaal de juiste persoon als volwassene hebt ontmoet, kun je de emotie bij de gedachte alleen al om te trouwen nauwelijks bedwingen. Wanneer het aanzoek komt en de voorbereidingen beginnen, wordt de vreugde onbeschrijfelijk. Zo begint de lange reis naar een van de mooiste dagen van het leven en worden de eerste keuzes gemaakt. Uiteraard brengt dit ook zeer hoge kosten met zich mee.

We weten namelijk dat het organiseren van zo'n evenement nooit eenvoudig is en vooral hoeveel energie en kosten het met zich meebrengt. In ieder geval wordt dit en nog veel meer gedaan om een ​​perfecte dag te beleven, jammer helaas dat in sommige gevallen het onverwachte om de hoek ligt. Wat er gebeurde met de vrouw waar we je over willen vertellen. Laten we samen haar verhaal ontdekken.

via Go Fund Me

Advertisement
kayleystead2206/Instagram

kayleystead2206/Instagram

Kayley Stead is een 27-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk die een van de verdrietigste periodes van haar leven heeft meegemaakt. Ze stond op het punt te trouwen met de man van wie ze al een tijd hield, ze had alles met hem geregeld om die dag echt speciaal te maken. Locatie, ceremonie, bloemen, kleding, bruidsmeisjes en nog veel meer: ​​alles stond klaar voor het grote evenement, maar er ging iets niet zoals gepland.

Op de ochtend van de bruiloft werd de vrouw vroeg wakker in het gezelschap van haar bruidsmeisjes en maakte zich klaar toen een van haar vriendinnen een telefoontje kreeg dat allesbehalve positief was. Aan de andere kant van de telefoon zat een van de getuigen van de bruidegom, die meldde dat de toekomstige echtgenoot weg was gegaan zonder een verklaring te geven.

Precies. De man had besloten, niemand weet waarom, om de vrouw bij het altaar achter te laten en niet te komen opdagen om de verbintenis te formaliseren. Slecht nieuws dat met veel tact en discretie aan de bruid werd gemeld. Natuurlijk werd Kayley wanhopig, maar ze besloot toch door te gaan.

Advertisement
kayleystead2206/Instagram

kayleystead2206/Instagram

Eerst wilde ze niet opgeven in de hoop dat haar geliefde van gedachten zou kunnen veranderen en op zijn schreden zou terugkeren, door zich te presenteren bij de ceremonie terwijl zij daar op hem wachtte, maar toen ze begreep dat dit niet zou gebeuren, koos ze ervoor om toch feest te vieren. Misschien om een ​​goede herinnering aan de dag te hebben, misschien om niet alleen te zijn met een hart vol verdriet of misschien om de genegenheid te beantwoorden die familieleden en vrienden haar onmiddellijk toonden, feit is dat Kayley doorging en haar dag beleefde.

Het spreekt voor zich dat er gedurende de dag steeds momenten van wanhoop en tranen waren, maar de mensen van wie ze hield deden er alles aan om haar een goed gevoel te geven en organiseerden zelfs een inzamelingsactie op de pagina GoFundMe om haar te ondersteunen met de onkosten.

kayleystead2206/Instagram

kayleystead2206/Instagram

De bruid was in feite, ondanks dat ze de hele dag samen met haar toekomstige echtgenoot had georganiseerd, de belangrijkste financier van het evenement geweest en bevond zich ook nog eens in die slechte situatie. Haar bruidsmeisjes openden vervolgens deze donatiepagina die meer dan $10.000 opbracht. "Ze verdiende het niet om zo in de steek gelaten te worden - schrijven haar vriendinnen - Kayley, je bent de mooiste persoon ter wereld en we zullen altijd aan je zijde staan".

Gelukkig maar, want wanneer dit soort dingen gebeuren, en we speciale mensen die om ons geven aan onze zijde hebben, is het gemakkelijker om de ellende onder ogen te zien en zo snel mogelijk te proberen deze te overwinnen. We hopen dat Kayley het echt voor elkaar krijgt en wensen haar in de tussentijd veel succes en dat de toekomst meer positieve verrassingen voor haar in petto heeft.

Advertisement