x
Op 90-jarige leeftijd voedt ze elke…
Een 99-jarige vrouw, die in haar jeugd op het punt stond non te worden, houdt haar honderdste achterkleinkind in haar armen Hij leest zijn overlijdensbericht in de krant:

Op 90-jarige leeftijd voedt ze elke ochtend 120 zwerfhonden: "Hun liefde is mijn medicijn"

20 Augustus 2022 • Door Janine
2.435
Advertisement

Hoe vaak surfen we niet op internet, even kijkend bij oproepen voor adoptie en hulp aan verlaten honden en katten, glimlachen we teder bij het zien van de foto's van die kleine snuitjes, maar uiteindelijk scrollen we verder op sociale netwerken omdat "We geen tijd hebben om te helpen". Welnu, dit verhaal laat ons begrijpen dat het slechts een excuus is: een moment van onze tijd kan echt een verschil maken voor deze viervoeters, misschien met een donatie of het heel eenvoudig delen van dezelfde oproep.

De stad Ghaziabad, in de deelstaat Uttar Pradesh, in India, kan bogen op een op zijn zachtst gezegd bewonderenswaardige organisatie van vrijwillige dierenrechtenactivisten, met een erelid: een oma die - ondanks haar eerbiedwaardige leeftijd - elke ochtend opstaat om een ​​maaltijd te bereiden voor de honden in de opvang.


De opvang Paws in Puddle komt elke dag in actie om de vrijheid en rechten van achtergelaten en dakloze dieren te garanderen. De leden van de non-profitorganisatie hebben op hun Instagram-account laten weten dat de lieve oma met de eerbiedwaardige leeftijd van 90 jaar, ondanks gezondheidsproblemen, haar hulp geeft aan de honden die bij haar in de buurt wonen. Om te beginnen moet worden opgemerkt dat de hoogbejaarde Indiase vrouw zorgt voor minstens 120 honden van de organisatie.

"Deze 90-jarige oma, die lijdt aan ernstige osteoporose, heeft verschillende grote operaties ondergaan en was ondertussen bedlegerig. Ze liet niets tussen haar en haar liefde voor honden komen", zegt een vrijwilliger van het opvangcentrum. .

“Ze staat elke ochtend om 4.30 uur op om te koken om meer dan 120 honden te voeden. Ze probeert zelfs met haar recepten te experimenteren, want haar hart is pas vervuld als ze genieten van alles wat ze bereidt. Na elke maaltijd, bij haar terugkeer, vraagt ​​ze me “Hebben de honden alles opgegeten? Is iedereen in orde?" Dan laat ik haar de beelden zien die ik elke dag registreer. Ik bekijk elke video met veel plezier", vervolgde hij.

Toen hij de immense liefde van deze oma voor deze dieren zag, besloot de jongen haar voor het eerst mee te nemen naar het asiel. Er waren serieuze risico's voor haar lichamelijke gezondheid, maar ze merkte met een glimlach op: "Hondenliefde is het beste medicijn voor elke kwaal". De beelden van haar bezoek ontroerden veel gebruikers op internet en inspireerden veel mensen om meer te doen om dakloze honden en katten te helpen.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt