x
Ze koopt haar trouwjurk in een tweedehandswinkel…
Twee mannen kussen op het strand en worden van het strand verwijderd: 'Niet in het bijzijn van kinderen' Op hun eerste date vertelt hij haar dat ze

Ze koopt haar trouwjurk in een tweedehandswinkel voor maar 25 euro: “Ik ben er zo trots op”

07 Augustus 2022 • Door Janine
7.594
Advertisement

Denk je dat het vinden van de perfecte trouwjurk eenvoudig is? Je hebt het helemaal mis, in ieder geval niet voor veel vrouwen. Het duurt meestal maanden voordat je de juiste hebt gevonden. Je gaat van de ene winkel naar de andere, past verschillende modellen en vindt dan misschien het perfecte model om op je trouwdag te dragen. Jammer dat dit alles ook betekent dat er een vrij aanzienlijk bedrag moet worden geïnvesteerd dat vaak overdreven kan lijken, aangezien de jurk in kwestie maar één dag wordt gedragen.

Gelukkig geldt dit niet voor Jules, een jonge vrouw die slechts 25 euro wist uit te geven voor een prachtige jurk met parels en sleep. Benieuwd hoe ze dat deed? Laten we het samen uitzoeken.

via: Uk News

Jules plaatste foto's van de ongelooflijke aankoop op haar Tik Tok-pagina. In een korte video die door de jonge vrouw wordt gedeeld, zie je haar op de voorgrond, met een ongelovige uitdrukking, en deze woorden: "Ik ben zo blij met de jurk die ik heb gevonden" - gevolgd door enkele foto's waarin ze poseert met de prachtige jurk aan.

Een prachtige witte jurk met sleep, lijfje, parels en borduurwerk, dat haar silhouet perfect omhult en haar verandert in een prinses. Dit alles voor het bescheiden bedrag van rond de 25 euro. Dat lees je goed. Een paar "cent" voor een jurk waar een toekomstige bruid blij van wordt. Jules vond het in een kringloopwinkel en had nooit verwacht dat het bij de eerste poging perfect zou passen. Maar zo was het wel en het kon haar niet gelukkiger maken.

We zijn er steeds meer aan gewend om absurde cijfers neer te leggen voor de organisatie van een bruiloft en, vooral voor de jurk, moeten we duizenden euro's uitgeven, zonder te bedenken dat we ons er goed in moeten voelen, er aanpassingen moeten worden gedaan. Er zijn echter bruiden die alles zouden doen om het budget te verlagen, en zo ook dit meisje.

Advertisement

De vele gebruikers die de video bekeken, gaven zich over aan tal van commentaren en complimenten: "Je bent prachtig”; "Het past perfect bij je"; "Hij is voor jou gemaakt"; "Ik ben dol op de knopen op de achterkant van de jurk" - en tal van andere berichten waarbij de lof eindeloos is. En geef hen eens ongelijk: de jurk is niet alleen prachtig, maar hij staat haar ook echt goed en, niet onbelangrijk, hij kost heel weinig.

Wat te zeggen: complimenten voor het koopje!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt